Walkera Droner


Walkera droner med kamera

Walkera har mange års erfaring med at producere valide kvalitets RC produkter så som fjernstyrede helikoptere og er kommet rigtig godt med på drone markedet. Walkera er en Kinesisk producent og har over tusinde ingeniører ansat, som kontinuerligt udvikler og forbedrer deres drone produkter. Walkera ligger prismæssigt under eksempelvis DJIs droner, men leverer stadig varen på mest overbevisende vis. Du kan eksempelvis købe Walkeras FPV drone her på Droneland.dk til kun godt 1000 kr. Da dronelovgivningen nu er kommet på plads i Danmark, betyder det også at det er blevet utroligt attraktivt at købe sin egen drone til hobby-eller kommercielt brug. Det er også den optimale gaveide til dine børn eller endda som gaveide til manden der har alt og stadig er lidt af et legebarn. De dyrere Walkera droner har en stor løftekapacitet, som muliggør monteringen af et DSL spejlrefleks kamera som et alternativ til det ofte anvendte GoPro kamera. Med et dyrt prof HD kamera, har du pludselig muligheden for, at lave spændende filmoptagelser med din drone i luften. Hvis du har spørgsmål til vores Walkera droner, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@droneland.dk.

Drone Guides:

Drone guide til køb af droner i 2018

Køb af droner, kan til tider virke som en "jungle", specielt hvis man har begrænset viden eller erfaring med droner.

Derfor har vi valgt, at spare vores kunder for alt forarbejdet og besværet, og har udarbejdet følgende drone guide til køb af drone i 2018. Klik på billedet nedenfor, for at læse hele drone guiden.

Drone guide til køb af droner med kamera - Foråret 2018

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Drone guide til FPV drone race

Fremtidens sportsgren er drone race. I denne nye sportsgren racer man om kap med de hurtigste racer droner med kamera og iført FPV briller til at følge dronen og dens manøvrering i høj fart forbi forhindringer. Få tips og tricks til køb af racer droner samt en guide til at komme i gang med FPV flyvning med din racer drone. Klik på billedet nedenfor, og læs hele guiden.

Guide til FPV drone race

Guide til DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom

Vi har udarbejdet denne drone guide til DJI Mavic 2 drone-serien, som består af DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom. Vi gennemgår alle fællestræk, samt deres unikke egenskaber og vejleder dig i retningen af det rette valg for dig. Læs hele guiden, ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom droner

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.