DJI Phantom 3

Tilbud

Nyheder

Mest solgte

Information

Producenter

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

DJI Phantom 3

Phantom 3-Serien

Køb DJI Phantom 3 SE drone med 4K kamera

Phantom 3 serien fra DJI er blandt de mest populære kamera droner på markedet. Phantom 3 dronerne har vundet deres popularitet ved at være simple og nemme at flyve og kan flyves af alle. Udover at være utrolig brugervenlige optager de også video og billeder i professionel kvalitet. Eksempelvis er DJI Phantom 3 Professional udst...

Phantom 3-Serien

Køb DJI Phantom 3 SE drone med 4K kamera

Phantom 3 serien fra DJI er blandt de mest populære kamera droner på markedet. Phantom 3 dronerne har vundet deres popularitet ved at være simple og nemme at flyve og kan flyves af alle. Udover at være utrolig brugervenlige optager de også video og billeder i professionel kvalitet. Eksempelvis er DJI Phantom 3 Professional udstyret med et kamera der optager video i 4K.

Phantom 3 SE

Den nye "gamle" drone Phantom 3 S, lanceres nu af DJI, og er den perfekte begynderdrone med 4K kamera. DJI Phantom 3 SE, får pris og kvalitet til at gå op i en højere enhed og kommer bl.a. med 4K kamera og 4 kilometers rækkevidde. Læs mere og bestil Phantom 3 SE drone med 4K kamera.

Forskellene på Phantom 3 SE, Professional, Phantom 3 Advanced og Phantom 3 Standard

De væsentligste forskelle på Phantom 3 dronerne er primært kamera kvaliteten, styringsmulighederne og rækkevidden. Generelt er funktionaliteten i de tre forskellige drone modeller ens. Alle Phantom 3 modellerne kommer med return home funktionaliteter, indbygget kamera i stabilisator og livestreaming.

DJI Phantom 3 Standard

Dette er den mest prisvenlige model af alle Phantom 3 modellerne fra DJI. Afstanden fra dronen til controlleren overstiger ikke 500 meter i forhold til cirka 2000 meter på både Advanced og Professional.

Derudover er fjernbetjeningen simplere på Phantom 3 Standard og kan ikke holde tablets som både Advanced og Professional kan.

Fælles for alle Phantom 3 droner er at de alle tager billeder i 12MP. Phantom 3 Standard optager i hele 2,7K som også er fælles for Phantom 3 Advanced dronen. Her udskiller Phantom 3 Professional sig ved at have et kamera monteret der optager i hele 4K.

DJI Phantom 3 Advanced

Dette er mellemklasse dronen i DJI Phantom 3-serien. Sammenlignet med Phantom 3 Standard dronens 500 meter rækkevidde, har Advanced hele 2000 meters rækkevidde til controlleren.

Controlleren er mere avanceret end Phantom 3 Standard fjernbetjeningen og så tillader den i modsætning til Standard modellen netop også montering af tablets og smartphones med henblik på live streaming.

DJI Phantom 3 Professional

Dette er Phantom3-seriens high end drone. Den helt store forskel på DJI Phantom 3 Professional dronen og de to andre modeller er kamerakvaliten. DJI er udstyret med et kamera der optager i hele 4K, til forskel fra Advanced og Standard der optager i 2,7K. Derudover medfølger en hurtige batteri lader (100W) fremfor 57W på de to andre droner. Fordelene derudover er ens med Advanced dronen.

DJI Phantom 3 SE

DJI Phantom 3 SE kommer med de samme funktionaliter som Phantom 3 Professional, men kommer med et endnu bedre batteri som giver en længere flyvetid og en rækkevidde på helt på til 4 kilometer.

Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage og sikker krypteret betaling online.

Drone Guides:

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Mere

DJI Phantom 3  Der er 6 varer.

Viser 1 - 6 of 6 varer
Viser 1 - 6 of 6 varer