DJI Phantom 3

Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

DJI Phantom 3

Phantom 3-Serien

Køb DJI Phantom 3 SE drone med 4K kamera

Phantom 3 serien fra DJI er blandt de mest populære kamera droner på markedet. Phantom 3 dronerne har vundet deres popularitet ved at være simple og nemme at flyve og kan flyves af alle. Udover at være utrolig brugervenlige optager de også video og billeder i professionel kvalitet. Eksempelvis er DJI Phantom 3 Professional udst...

Phantom 3-Serien

Køb DJI Phantom 3 SE drone med 4K kamera

Phantom 3 serien fra DJI er blandt de mest populære kamera droner på markedet. Phantom 3 dronerne har vundet deres popularitet ved at være simple og nemme at flyve og kan flyves af alle. Udover at være utrolig brugervenlige optager de også video og billeder i professionel kvalitet. Eksempelvis er DJI Phantom 3 Professional udstyret med et kamera der optager video i 4K.

Phantom 3 SE

Den nye "gamle" drone Phantom 3 S, lanceres nu af DJI, og er den perfekte begynderdrone med 4K kamera. DJI Phantom 3 SE, får pris og kvalitet til at gå op i en højere enhed og kommer bl.a. med 4K kamera og 4 kilometers rækkevidde. Læs mere og bestil Phantom 3 SE drone med 4K kamera.

Forskellene på Phantom 3 SE, Professional, Phantom 3 Advanced og Phantom 3 Standard

De væsentligste forskelle på Phantom 3 dronerne er primært kamera kvaliteten, styringsmulighederne og rækkevidden. Generelt er funktionaliteten i de tre forskellige drone modeller ens. Alle Phantom 3 modellerne kommer med return home funktionaliteter, indbygget kamera i stabilisator og livestreaming.

DJI Phantom 3 Standard

Dette er den mest prisvenlige model af alle Phantom 3 modellerne fra DJI. Afstanden fra dronen til controlleren overstiger ikke 500 meter i forhold til cirka 2000 meter på både Advanced og Professional.

Derudover er fjernbetjeningen simplere på Phantom 3 Standard og kan ikke holde tablets som både Advanced og Professional kan.

Fælles for alle Phantom 3 droner er at de alle tager billeder i 12MP. Phantom 3 Standard optager i hele 2,7K som også er fælles for Phantom 3 Advanced dronen. Her udskiller Phantom 3 Professional sig ved at have et kamera monteret der optager i hele 4K.

DJI Phantom 3 Advanced

Dette er mellemklasse dronen i DJI Phantom 3-serien. Sammenlignet med Phantom 3 Standard dronens 500 meter rækkevidde, har Advanced hele 2000 meters rækkevidde til controlleren.

Controlleren er mere avanceret end Phantom 3 Standard fjernbetjeningen og så tillader den i modsætning til Standard modellen netop også montering af tablets og smartphones med henblik på live streaming.

DJI Phantom 3 Professional

Dette er Phantom3-seriens high end drone. Den helt store forskel på DJI Phantom 3 Professional dronen og de to andre modeller er kamerakvaliten. DJI er udstyret med et kamera der optager i hele 4K, til forskel fra Advanced og Standard der optager i 2,7K. Derudover medfølger en hurtige batteri lader (100W) fremfor 57W på de to andre droner. Fordelene derudover er ens med Advanced dronen.

DJI Phantom 3 SE

DJI Phantom 3 SE kommer med de samme funktionaliter som Phantom 3 Professional, men kommer med et endnu bedre batteri som giver en længere flyvetid og en rækkevidde på helt på til 4 kilometer.

Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage og sikker krypteret betaling online.

Mere

DJI Phantom 3  Der er 6 varer.

Viser 1 - 6 of 6 varer
Viser 1 - 6 of 6 varer