DJI SPARK

Tilbud

Nyheder

Mest solgte

Information

Producenter

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

DJI SPARK

DJI SPARK - Verdens mest avancerede selfie mini drone med kamera

Mød Spark, DJI's første rigtige transporatble mini drone og selfie-droner. DJI SPARK, indeholder alle DJI's kendetegnsteknologier, så du kan gribe det øjeblik du føler dig inspireret når som helst og hvor som helst. DJI SPARK dronen kommer med HD kamera, intelligente flyve kontrolm...

DJI SPARK - Verdens mest avancerede selfie mini drone med kamera

Mød Spark, DJI's første rigtige transporatble mini drone og selfie-droner. DJI SPARK, indeholder alle DJI's kendetegnsteknologier, så du kan gribe det øjeblik du føler dig inspireret når som helst og hvor som helst. DJI SPARK dronen kommer med HD kamera, intelligente flyve kontrolmuligheder, en mekanisk gimbal, og et kamera med utrolig billedkvalitet. Styr DJI SPARK ved hjælp af håndbevægelser. DJI SPARK kan også købes i de såkaldte Combo Startpakker som bl.a. inkluderer en fjernkontrol og diverse lækkert ekstra udstyr så som en specialdesignet transporttaske og ekstra batterier og propeller.

Leveringstid

Vi leverer indenfor 1-2 hverdage. Når din ordre er foretaget online, pakker og afsender vi din bestilling med sporingsnummer/track og trace. Dit sporingsnummer uploades til din kundekonto når pakken er afsendt og nummeret er tilgængeligt fra lagerfunktionen.

Drone Guides:

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Mere

DJI SPARK  Der er 10 varer.

Viser 1 - 10 of 10 varer
Viser 1 - 10 of 10 varer