Mini droner

Aktive filtre

Viser 1-24 af 50 element(er)

Mini droner med kamera

I denne sektion har vi samlet hele vores sortiment af mini droner med eller uden kamera. Vores kollektion af foldbare mini droner tæller populære drone modeller så som DJI Mini 4 ProAutel EVO Nano+ Plus, DJI Mini 3 Pro,  Hubsan Zino Mini ProDJI Mini 2, C-Fly Faith 2 Pro, JJRC X28 eller JJRC H106 mini droner med kamera. 

Se også vores vejledning "Guide til de bedste droner til prisen", inddelt efter budget og behov. Under "Drone Guides" kategorien finder du også sammenligningsguides over de bedste droner indenfor hver prisklasse så du altid har det fulde forkromede overblik.

En mini drone er en god måde at komme i gang med at lære at flyve med droner, da man i bund og grund styrer mini dronerne på samme måde som man ville styre større droner. Dette giver dig færdigheder til senere at opgradere til en større drone. Derudover kommer de fleste af vores mini droner med foldbare arme og transportable designs, der gør dronerne velegnede som rejse droner og selfie droner på ferien eller på farten.

Det smarte ved en mini drone, som er kategoriseret ud fra sin vægt under 250 gram, er de lempeligere droneregler, som medfølger - du må eksempelvis flyve flere steder med en mini drone og så kræver mini droner ikke ansvarsforsikring som større og tungere droner, der vejer over 250 gram.

Fordele og ulemper ved mini droner

En mini drone eller mikro drone er klassificeret baseret på sin vægt. Hvis dronens vægt er under 250 gram, betragtes den som enten en mini drone eller en mikro drone. På grund af den lavere vægt og lavere risiko ved flyvning er mini- og mikro droner underlagt færre og mere lempelige regler sammenlignet med tungere droner, der vejer over 250 gram.

  • Lempeligere regler i Danmark, EU og USAf
  • Kræver ikke dronecertifikat
  • Stor funktionalitet i kompakt design
  • Dronerne er mindre vindmodstandige end større droner over 250 gram

Nyhed: DJI Mini 4 Pro

Den nye DJI Mini 4 Pro mini drone revolutionerer drone markedet med bl.a. 4K/100fps, omni-direktionelle forhindringssensorer, active track/follow me og meget mere.

Spørgsmål & svar

Hvad er en mini drone?

En mini drone eller mikro drone er karakteriseret ved at veje mindre end 250 gram. Den lave vægt og dermed kategoriseringen som mini drone, betyder at dronen er omfattet af lempeligere regler, du må flyve flere forskellige steder og så kræver dronen ikke dronecertifikat.

Hvilken mini drone er bedst i 2024 og hvilken skal jeg vælge?

Mini droner er gået hen og blevet meget populære og har på det seneste udviklet sig gevaldigt. Lanceringen af de nye DJI mini 4 Pro og Autel EVO Nano+ Plus, Hubsan Zino Mini Pro samt Zino Mini SE, er mini drone kategorien løftet til helt nye højder.

De bedste mini droner lige nu i prioriteret rækkefølge er pt:

  1. DJI Mini 4 Pro
  2. Autel EVO Nano+ Plus
  3. JJRC X28

Se vores "Bedst i test" droner efter prisklasse her.

Hvad er forskellen på de bedste mini droner?

Den nye DJI Mini 4 Pro kommer med et bedre kamera med hele 4K/100fps i forhold til forgængeren.

Dette er den højeste opløsning for en mini drone i denne prisklasse.

Derudover kommer DJI Mini 4 Pro også med 360 grader forhindringssensorer i alle retninger.

Hvilke fordele og ulemper er der ved en mini drone?

Droner som vejer under 250 gram er kategoriseret som "mikro droner", og har lempeligere regler end større og tungere droner. Du må eksempelvis flyve en mini drone flere steder og så kræver de ikke ansvarsforsikring som de større og tungere droner.

Ulemperne ved mini droner, er at de kan være mindre vindmodstandige end større droner, men med de seneste mini drone lanceringer fra bl.a. Autel, DJI og Hubsan, så er de nyeste mini droner også særdeles vindmodstandige med op til mellem level 5-7 på Beaufort skalaen.

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 165,00 kr. - 77.490,00 kr.

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen