Unboxing, gennemgang og test af DJI Mavic Mini Combo på dansk
   2020/06/02     Test & anmeldelser af droner    0 Comments
Unboxing, gennemgang og test af DJI Mavic Mini Combo på dansk

Gennemgang og test flyvning af DJI Mavic Mini Combo drone på dansk - af fotograf Kenneth Rasmussen

DJI Mavic Mini drone

Fotograf og Youtuber Kenneth Rasmussen, gennemgår, vejleder og tester DJI Mavic Mini Combo dronen og pakkens indhold i to forskellige video-dele på dansk:

Del 1: Udpakning og gennemgang af pakkens indhold

Del 2: Test-flyvning af DJI Mavic Mini og gennemgang af dronen

Del 1: Udpakning og gennemgang af DJI Mavic Mini Combo

Fotograf Kenneth Rasmussen gennemgår i nedenstående video, pakkens indhold og dele som medfølger i pakken samt hvordan man kommer godt i gang med dronen så som pairing og kalibrering af dronen.

Del 2: Test flyvning og vejledning til at komme godt i luften med DJI Mavic Mini

Fotograf og YouTuber Kenneth Rasmussen, gennemgår her i 2.del af sin video-vejledning herunder, DJI Mavic Minis flyve-egenskaber og funktioner. Se gennemgangen og vejledningen til at komme godt i luften med dronen.

Gå til DJI Mavic Mini Combo

Objektiv og upartisk kunde rådgivning

Objektiv og upartisk kunderådgivning

Med over 200 forskellige droner og robotter i vores online produktkatalog, med produkter fra markedets bedste producenter, sætter vi altid en stor lid i at give dig en objektiv og upartisk kunderådgivning, når det kommer til rådgivning omkring dit valg af drone producent og model.

Vi sætter altid kundens behov i centrum, og da disse altid er forskellige fra person til person, kan vi med et bredt sortiment, der spænder lige fra professionelle droner til cinematografi og til undervands droner til eks. fiskeri, skræddersy den helt rigtige drone løsning ud fra dine specifikke behov, krav og budget.

Er du stadig i tvivl om dit drone valg, så kontakt vores kundeservice på telefon, online chat eller på info@droneland.dk.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen