Rolls Roycen indenfor passager-droner er på vej
   2021/03/29     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Rolls Roycen indenfor passager-droner er på vej

Vertical Aerospaces Urban Air Mobility-løsning kan blive Rolls-Roycen indenfor passager-droner, en sætning, der er synonymt med luksusteknik. Rolls-Royce har for nylig meddelt, at deres elektriske el-system vil blive integreret i Vertical Aerospace's "pilotede helelektriske lodrette start- og landings- (eVTOL) drone." Dronen kan transportere op til fire passagerer i op til 200 km rækkevidde, med hastigheder på over 320 km/t og forventes at certificeres i 2024, skriver de i pressemeddelelsen. Virksomhederne forventer den første flyvning med Vertical Aerospace-dronen i år.

Rolls-Royce er et af flere bilmærker, der samarbejder i sektoren, og som giver flere beviser for, at markedet for mobilitet i byområder fortsat vokser i betydning. "Vertical Aerospace er et nøglesamarbejde for Rolls-Royce Electrical, da det markerer vores første kommercielle aftale på UAM-markedet, og bygger på tidligere aftaler, om at samarbejde med partnere om demonstratorprogrammer," skriver de yderligere i pressemeddelelsen.

Rolls Royce passager og transport drone

Rolls-Royce har allerede investeret meget i elektriske køretøjsteknologier: til land-, luft- og søtransportsystemer. ”Elektrificering af flyvning er en vigtig del af Rolls-Royces bæredygtighedsstrategi og understøtter vores mål om at bidrage til en netto-kulstoffri fremtid i 2050,” skriver virksomheden.

Til dette partnerskab vil ca. 100 Rolls-Royce specialiserede elektriske ingeniører arbejde med UK-baserede Vertical Aerospace for at designe systemarkitekturen for hele det elektriske fremdriftssystem.

Passager droner og personlige transport droner

”Vi er glade for at samarbejde med Vertical Aerospace om den elektriske teknologi, der vil pionere deres banebrydende eVTOL droner. Denne spændende mulighed demonstrerer vores ambitioner om at være en førende leverandør af bæredygtige komplette el-systemer til det nye Urban Air Mobility-marked, der har potentialet til at omdanne den måde, som mennesker og gods flytter fra by til by, ”siger Rob Watson, direktør for Rolls- Royce Electrical.

Michael Cervenka, administrerende direktør i Vertical Aerospace sagde: ”Vi er glade for at samarbejde med Rolls-Royce og bringe et enormt erfarent team med dyb ekspertise og banebrydende elektriske teknologier til at drive vores banebrydende eVTOL droner. Dette samarbejde bygger på vores eksisterende partnerskaber, og Vertical er godt positioneret til at udvikle verdens førende eVTOL droner, certificeret til de højeste CAA- og EASA-sikkerhedsstandarder, der sættes globalt.”

Se vores droner her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen