EHang afslører ny langtrækkende VT-30 AAV transport drone
   2021/05/29     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
EHang afslører ny langtrækkende VT-30 AAV transport drone

EHang Holdings Limited (Nasdaq: EH) præsenterer en ny passager drone (AAV): VT-30, en langdistance passager drone designet til transport mellem byer.

Børsnoteret EHang har ført passagerdroner til himlen over hele verden. EHang har aktive projekter inden for beredskab og luftfartsturisme i Kina og omfattende pilotprogrammer i Korea og Europa, hvor virksomheden arbejder aktivt med civile luftfartsmyndigheder. Signaturen EH216 blev designet til transport inden for byen, en komponent i UAM-multimodale transportstrukturer. VT-30 tilføjer EHangs udvider nu flåden med denne langtrækkende passager drone-kapacitet.

Ehang passager drone

“Med en hybrid struktur er VT-30 designet til at rejse en afstand på op til 300 km med en flyvetid på op til 100 minutter og er designet som en sikker, praktisk, effektiv, miljøvenlig og intelligent luftmobilitetsløsning til rejser i byen”, skriver EHang i en pressemeddelelse.

"VT-30 har en strømlinet skrog med en kombineret løftende roroverflade i halen. Udstyret med otte propeller på begge sider har den et par faste vinger og en propeller bagtil, der er designet til at opnå en maksimal balance af hybridløft og skub. Det karakteristiske design gør det muligt for VT-30 at nyde fordelen ved både lodret og taxa-start / landingstilstand, samtidig med at det tilfredsstiller behovet for længere afstand og flyvetid. I modsætning til konventionelle fly med faste vinger sparer det landingsbane til start og landing. Desuden kan tre-redundans fly-by-wire kontrolsystemet fleksibelt ændres i flere tilstande, hvilket indebærer et meget højere sikkerhedsniveau for dronen. "

EHang passager drone og drone taxa

EHang skriver, at VT-30 vil tilbyde en levedygtig løsning til byrejser mellem byklynger: i Kina klynger som Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, Yangtze River Delta eller Bohai Rim og kan transportere to passagerer fra en by til en anden. Den Miljøvenlige VT-30 har et lavt støjniveau og ingen emissioner. "Sammenlignet med konventionelle transportformer mellem byerne forventes VT-30 at levere mere effektive, miljøvenlige og billigere løsninger til byboere samt udvide kapaciteten i eksisterende UAM-tjenester," skriver de i pressemeddelelsen.

EHang passager drone

“Vores passagerklasse AAV EH216 er allerede fuldt udstyret til at rejse i byerne med sin lette og strømlinede struktur, og lanceringen af ​​VT-30 giver et kraftigt supplement til den inter-city lufttrafik netværk ved at imødekomme behov for at dække længere afstande”, siger Mr. Huazhi Hu, grundlægger, formand og administrerende direktør for EHang.  "Fremadrettet vil disse to produktserier blive brugt som kerneudvikling til en serviceorienteret driftsstrategi for at forbedre sikkerheden, varighed og kapacitet til at transportere både passagerer og gods. Vi vil arbejde løbende med at opnå reguleringscertificering af vores forskellige AAV-produkter, herunder VT-30, og levere en mere bekvem og effektiv offentlig operationel luftfartstjeneste."

VT-30 langdistance passager drone er i øjeblikket i test: EHang skriver at dronen vil blive brugt til pendling, sightseeing og luftlogistik.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen