SkyeBrowse lancerer termisk kortlægning med Autel droner
   2021/06/16     Vejledninger og viden , Nyheder om droner og robotter    0 Comments
SkyeBrowse lancerer termisk kortlægning med Autel droner

SkyeBrowse har officielt lanceret en software, der gør det muligt for Autel EVO 2 droner, at oprette 3D-modeller af et område ved hjælp af termisk billeddannelse.

Den termiske kortlægningssoftware gør det muligt for første respondenter hurtigt og sikkert at genskabe ulykkessteder eller kriminelle gerningssteder om natten - hvilket bl.a. sparer penge på de offentlige finanser.

"Lige nu ser nat-rekonstruktion sådan ud: Enten har du budget og udstyr til at gøre det - som er en laserscanner på en kvart million dollars - eller du lukker hele scenen indtil morgenen," sagde Bobby Ouyang, administrerende direktør for SkyeBrowse. "Det er ekstremt ineffektivt, ekstremt dyrt og også meget farligt."

I løbet af det sidste årti er mere end 130 politibetjente blevet ramt og dræbt af køretøjer i bevægelse i USA, ifølge National Law Enforcement Officers Memorial Fund. Den foruroligende statistik fik Ouyang til at udstyre SkyeBrowse's patenterede videogrammetri-teknologi med termiske muligheder for at reducere den tid, som betjente bruger på stedet.

Softwaren opretter en 3D-model ved hjælp af en enkelt video, der er optaget på 90 sekunder - meget hurtigere end den traditionelle fotogrammetri-metode, som kræver, at hundreder af fotos tages i løbet af flere minutter til en time. Den overlegne hastighed ved videogrammetri er netop det, der muliggør termisk kortlægning, da fotogrammetri er for langsom til at kompilere nøjagtige termiske data på grund af kamerakalibreringer, der finder sted hvert 5. minut.

Ud over rekonstruktion af ulykker, vil dronepiloter være i stand til at bruge den termiske kortlægningsfunktion, til at planlægge forud for skovbrande eller SWAT-razziaer, opdage rørudslip, der ikke er synlige for det menneskelige øje, eller endda identificere afgrøder, der måske får for meget sol.

Autel Robotics er den første og eneste droneproducent, der i øjeblikket har adgang til det nye værktøj. Den termiske kortlægningsfunktion er tilgængelig for enhver bruger med en Autel EVO 2 Dual eller Autel EVO 2 640T.

”Autel har et voksende økosystem og er meget venligt at arbejde med,” sagde Bobby Ouyang, administrerende direktør for SkyeBrowse. ”Vi leder efter mennesker, der rent faktisk er interesserede i, hvad vi laver, og som ønsker at vokse sammen. Personerne på Autel ønsker, hvad der er bedst for droneindustrien, og de lytter faktisk til kunderne - det er vigtigt. "

For at få adgang til de termiske kortlægningsfunktioner skal du downloade SkyeBrowse-appen i App Store.

Gå til Autel EVO 2 drone-serien

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen