Hvem skal flyve morgendagens passager droner?
   2021/07/09     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Hvem skal flyve morgendagens passager droner?

Hvem skal flyve de kommende passager droner og lufttaxier? I takt med at bymæssig luftmobilitet og andre avancerede luftmobilitetsprojekter skrider frem, lurer der samtidig en mangel på kvalificeret arbejdskraft. Luftfartsuddannelsesfirmaet CAE og urban air mobilitetspioneren Volocopter, har indgået et samarbejde om at uddanne de piloter, som industrien desperat får brug for.

Luftmobilitet i byer, drone-taxier, flyvende biler, passager-droner og andre elektriske vertikale start- og landingsinnovationer (eVTOL) diskuteres ofte med hensyn til autonome flyvninger og ubemandede systemer. Efterhånden som byer begynder at tillade, at passager droner integreres i transportsystemerne, vil de dog i første omgang blive styret fysisk af en pilot. Mange designs tilbyder en høj grad af autonomi og kan bruges som ubemandede systemer, som reglerne tillader. I de årtier, det vil tage at indsamle tilstrækkelige sikkerhedsdata og bevæge sig gennem processer, indtil det sker, er der behov for op til 60.000 nye piloter til passagerdroner.

Nu har luftfartsuddannelsesfirmaet CAE og Volocopter indgået et samarbejde for at sikre, at disse piloter bliver klar. De to virksomheder har indgået et partnerskab "for at udvikle et elektrisk lodret start- og landingspilot (eVTOL) pilotuddannelsesprogram som forberedelse til Volocopters første eVTOL-droner, der kommer i drift", siger en pressemeddelelse fra Volocopter. CAE forpligter sig til at udvide sit internationale træningsnetværk til at støtte Volocopters vækst og globale pilotuddannelse med en forventet investering på op til 40 millioner dollars. “

Det er en ny branche - men et nødvendigt indledende skridt. Efterhånden som mobilapplikationer i byerne udvikler sig, og Volocopter ser frem til at lancere tjenester i tide til OL i Paris i 2024 – med hurtige udvidelser - løber tiden samtidig ud for at uddanne en pilotarbejdsstyrke.

”Gennem eksisterende aftaler og partnerskaber med globale ledere, såsom Daimler, Paris Airports, Microsoft Azure og nu også CAE, planlægger Volocopter at lancere sine tjenester i en række byer globalt inden for de næste fem år. Volocopter er forpligtet til at søge certificering med de højeste globale sikkerhedsstandarder for fly/droner og operationer. ”

Uddannelse af piloter til passagerdroner og eVTOL-droner, vil kræve udvikling af et helt nyt studiepensum - og finde ud af den bedste måde at undervise piloter på, når dronerne endnu ikke er bredt tilgængelige. I det mindste i første omgang vil der blive tilbudt betydelig træning gennem simulering.

”Når vi skalerer vores UAM-tjenester i byer rundt om i verden, vil specifik pilotuddannelse og kvalifikation til vores Volocopters være et vigtigt element. Vi er stolte over at samarbejde med CAE, som har en historik indenfor udvikling af førsteklasses, innovative pilotuddannelsesløsninger til nye flyprogrammer. Det vil i høj grad gavne Volocopters tidslinje og skala for ibrugtagning, ”siger Florian Reuter, administrerende direktør for Volocopter. "Vi er begejstrede for CAE's tilslutning og ser frem til at samarbejde som partnere med fokus på at kombinere fremtidsorienterede teknologier for at sikre luftfartssikkerhed."

"Som en højteknologisk virksomhed og branchens førende inden for pilotuddannelse ser vi løbende på at levere løsninger, der gør verden til et mere sikkert sted," sagde Nick Leontidis, CAEs koncernchef, Civil Aviation Training Solutions. Vi er forpligtet til at støtte Volocopters inspirerende vision, og vi ser frem til at lede inden for design af UAM pilotuddannelser, der prioriterer sikkerhed ved operationer gennem vores datadrevne løsninger, pilotuddannelse i verdensklasse og langvarige forhold til civile luftfartsmyndigheder over hele kloden. . ”

Se også vores droner her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen