Autel lancerer den nye EVO Nano og EVO Lite drone-serie
Autel lancerer den nye EVO Nano og EVO Lite drone-serie

Autel Robotics har netop annonceret deres to helt nye kommende drone-serier; EVO Nano og EVO Lite.

Dette betyder at Autel som sin nærmeste DJI konkurrent, nu også tilbyder en mini drone-serie i form af den nye Nano drone-serie, en mellemklasse drone i form af den nye EVO Lite drone-serie samt deres top-klasse EVO 2 drone-serie.

I det følgende gennemgår vi de vigtigste specifikationer ved Autels nye revolutionerende drone-serier på forbruger markedet.

Autel-EVO-Nano-drone-serie

Autel EVO Nano-serien

Den nye Autel Nano-serie, er Autels helt nye mikro-drone serie med en vægt på kun 249 gram.

Nano-serien findes i to forskellige modeller, 1) EVO Nano+ Plus og 2) EVO Nano.

Nano+

EVO Nano+ kommer med en stor 1/1,28-tommer (0,8 tommer) CMOS-sensor, der kan tage 50 MP-fotos. Et RYYB-farvefilter-array-design med en stor blænde på f/1.9 giver overlegne støjreducerende muligheder, og kraften til ubesværet at producere kvalitetsbilleder under dårlige lysforhold. Spor motiver i hurtig bevægelse med utrolig præcision gennem PDAF + CDAF autofokus system; Få rige detaljer fra skygger og højdepunkter, uanset hvor ekstreme lysforholdene er, ved hjælp af HDR-tilstand, som hurtigt tager flere fotos ved forskellige eksponeringer, så de kan sys sammen i efterproduktion.

Med EVO Nano+ Plus får du bl.a.:

  • - Stor 1/1,28 "(0,8") CMOS sensor

  • - 50MP fotos

  • - RYYB -sensor

  • - 2.44μm Pixel (Bin2)

  • - PDAF+CDAF -objektiv

Nano

EVO Nano er udstyret med en 1/2” sensor og 48MP kamera der kan optage ultra skarp 4K/30fps video. Parret med en tre-akset mekanisk gimbal for at forhindre vibrationer, giver Nano alt hvad du behøver for at sikre, at dine optagelser er glatte og stabile, uanset hvor hårde forholdene er.

Med EVO Nano får du bl.a:

  • - 1/2 "CMOS sensor

  • - 3-akset Gimbal

  • - 48MP fotos

Follow me/Active track

Rekrutter din Nano og Nano+ Plus, til automatisk at følge enhver person, dyr eller køretøj, så du kan fokusere på dine aktiviteter, mens din Nano håndterer den filmiske side.

Flyv sikkert med avancerede forhindringssensorer

EVO Nano -serien og Hubsan Zino Mini Pro, er de første og eneste mini droner på 249 gram, der tilbyder et avanceret forhindringssystem til forhindringer - hvilket gør dronerne til det oplagte valg for brugere, der ønsker at undgå styrt og bevare deres droners levetid. Med tre-vejs kikkertsensorer, der gør det muligt for dronen at opfatte forhindringer foran den, bag den og under den, kan Nano+ let bremse for at undgå kollisioner.

Filmiske optagelser med et enkelt klik

Opret dramatiske billeder på professionelt niveau, med et tryk på en knap med fire automatiske optagelsestilstande. Tilføj et soundtrack og filtre i Autel Sky -appen for at gøre din video endnu mere episk, så du kan producere uforglemmelige resultater, uanset om du er en veteranpilot eller helt ny i dronespillet.

Flere forskellige farver

Autel EVO Nano-serien kommer i flere forskellige farver; Deep Space Grey (Grå), Blazing Red (rød), Arctic White (hvid) og Autel Orange (orange).

Lang flyvetid

EVO Nano kan flyve uafbrudt i 28 minutter, hvilket betyder masser af tid til at eksperimentere med kreative vinkler og drømme sig til opfindsomme skud.

Autel-EVO-Lite-drone-serie

Autel EVO Lite

Autel EVO Lite drone-serien er Autels nye mellemklasse drone-serie og kommer i to versioner; 1) EVO Lite og 2) EVO Lite+ Plus.

EVO Lite+ er udstyret med en 1-tommer CMOS-billedsensor og Autels intelligente måneskin-algoritme, og kan fange skarpe, levende detaljer om natten med lav støj-selv når ISO'en skrues højt op.

EVO Lite+ Plus

Tag kontrol med en justerbar blænde

Flex din kreativitet med en justerbar blænde fra f/2.8-f/11, hvilket giver dig mulighed for at ændre eksponering og dybdeskarphed på fantasifulde måder, der viser din unikke kunstneriske stil.

Med EVO Lite+ Plus får du bl.a:

  • - Stor 1 "CMOS sensor

  • - F2.8 ~ F11 justerbar blænde

  • - 6K/30fps video

  • - 20MP fotos

Gendan naturlige farver

Balancer automatisk overeksponering og undereksponering, når du optager scener med for meget kontrast, hvilket giver klarere billeder med flere lag.

Defog -tilstand

Uanset om du flyver over en dyster bakketop ved daggry, eller svæver ved bunden af et vandfald, skærer du gennem disen med en tågeindtrængningsfunktion, der automatisk justerer kameraets vibrationsindstillinger for at få dine optagelser til at se skarpe og klare ud.

EVO Lite

Verdens første 4-aksede gimbal-design

EVO Lite er den første drone i verden til at introducere et fire-akset gimbal-design, så du kan optage lodrette videoer for let redigering og deling på mobile enheder.

Superfølsomt 50MP kamera

Oplev et nyt niveau af billedkvalitet takket være et superølsomt 50MP kamera udstyret med en 1/1,28-tommer CMOS-sensor. Kameraet anvender et RYYB farvefilter -array -design, der absorberer 40% mere lys end traditionelle RGGB -arrays, så du kan fange natur i al sin pragt.

Med EVO Lite får du bl.a.:

  • - RYYB Sensor

  • - 50 MP Foto

  • - 4K HDR Video

  • - 1/1,28 "(0,8") CMOS sensor

  • - PDAF+CDAF Linse

HDR -video

Bevar rige detaljer i skygger og højdepunkter, og forvandlede udvaskede stillbilleder til ægte kunstværker, levende med dybe, fløjlsagtige skygger og pulserende farver.

Øjeblikkelig fokus, øjeblikkelig optagelse

Spor motiver i hurtig bevægelse med en præcis autofokus, der låser sig inden for millisekunder, ved hjælp af en fasedetekteringsautofokus og dobbelt fokusalgoritme.

Flere farver. Flere valgmuligheder.

Flyv med stil med et nyt udvalg af dronefarver. Klæd dig på for at imponere med en elegant Arctic White.

Flyv under radaren køligt og selvsikkert med en slank Deep Space Grey. Eller gå modigt ind i det ukendte med den klassiske Autel Orange.

Filmiske optagelser med et enkelt klik.

Opret dramatiske billeder på professionelt niveau med et tryk på en knap med fire automatiske optagelsestilstande. Tilføj et soundtrack og filtre i Autel Sky -appen, for at gøre din video endnu mere episk, så du kan producere uforglemmelige resultater, uanset om du er en veteranpilot eller helt ny i dronespillet.

Din personlige paparazzi.

Med et tryk på en knap stiger Nano op i luften og tager et foto af dig og dine venner og justerer automatisk objektivet, så ingen bliver udeladt. Slør baggrunden automatisk for yderligere filmisk effekt, eller afslør dramatisk din episke destination - uanset om det er toppen af et bjerg eller din egen baggård.

Follow me: Dynamic Track 2.1: Master subject tracking

Rekrutter din Nano til automatisk at følge enhver person, dyr eller køretøj, så du kan fokusere på dine aktiviteter, mens din Nano håndterer den filmiske side.

SonarSound: Hør alt

Optag stemmer og omgivende lyde på jorden gennem fjernbetjeningens indbyggede mikrofon, så du kan bringe dine videoer til live, selv når din drone er langt over.

Skyd og del på få sekunder.

Udført skydning? Du skal blot placere din smartphone tæt på Nano for at uploade fotos og videoer med en hastighed på 160 Mbps ved hjælp af Autel Sky -appen.

MovieMaster: Hurtige og nemme film

Anvend dine yndlingsskabeloner fra Autel Sky-appen til hurtig og nem filmoptagelse, så du drastisk kan reducere den kedelige redigeringsproces, så du kan dele dine kreationer på få minutter.

Ultra vidvinkel forhindringssensorer

Flyv hurtigere, sikrere og mere selvsikkert end nogensinde før, med Autels nye ultravidvinklede forhindringskameraer. Sensorerne giver EVO Lite et frontfelt på 150 grader, hvilket eliminerer flere blindspots end traditionelle systemer, samtidig med at antallet af nødvendige kameraer reduceres.

Industriel førende batterilevetid

EVO Lite er den eneste drone i sin størrelse, der tilbyder en udholdenhed på 40 minutter, hvilket giver dig 30 procent mere flyvetid end konkurrencen.

Hvor og hvornår kan EVO Nano og EVO Lite bestilles?

Droneland.dk er certificeret Autel forhandler og du vil indenfor kort tid kunne forudbestille og se priser under vores Autel drone-sektion.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen