Markedets bedste droner i 2022 er kåret
Markedets bedste droner i 2022 er kåret

Markedets bedste droner i 2022 er kåret. Autel EVO Nano+ og EVO Lite+ vinder både Red Dot og IF priserne for bedste droner i 2022.

Autel rydder bordet og vinder de to mest prestigefulde internationale priser i dronebranchen, iF prisen samt Red Dot prisen som ”Best of the Best 2022”.

Autels mini drone EVO Nano+ og mellemklasse dronen EVO Lite+ har begge trukket det længste strå for dronernes høje design-og kamera kvalitet.

Autel Robotics er blandt markedets største drone producenter og en jury bestående af internationale drone eksperter, har udpeget Autels to nye droner EVO Nano+ Plus mini drone og EVO Lite+ Plus mellem drone som vindere af den prestigefulde Red Dot Award i kategorien "The Best of the Best" i 2022 og har nu også vundet iF prisen 2022 - to af de mest prestigefulde internationale dronepriser.

Red Dot prisuddelingen er en af verdens største internationale designkonkurrencer. The Red Dot: "Best of the Best", er den højeste udmærkelse i konkurrencen og tildeles for banebrydende designs. Red Dot er præmieret for høj designkvalitet.

Med over 18.000 bidrag fra mere end 70 lande er Red Dot Award en af ​​de største internationale designkonkurrencer i verden. Red Dot-dommere kommenterede: “Vores jury var især imponeret over de produkter, der vandt en Red Dot: Best of the Best. Denne sondring er synonym med banebrydende design par excellence. Kun en meget lille procentdel af konkurrencevinderne blev tildelt denne særlige titel, fordi et produkt skal have noget bestemt for at vinde denne toppris. At du har fået en udmærkelse er et bevis på, at du har skabt et strålende design!”

Eksempel skudt med Autel EVO Nano+ Plus i dagslys

Eksempel skudt med Autel EVO Nano+ Plus under lave lysforhold

Sammenligning af Autel EVO Nano+ med DJI Mini 3 Pro

GÅ TIL AUTEL EVO NANO+

GÅ TIL AUTEL EVO LITE+

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen