Black Friday tilbud på droner & elektronik i 2022
   2022/11/05     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Black Friday tilbud på droner & elektronik i 2022

Årets suverænt største shopping dag er stadig Black Friday, som i år foregår d. 25. november 2022, hvor priserne bankes helt i bund i hele Danmark. Black Friday er det perfekte tidspunkt at indkøbe julegaverne til familie og venner.

På Droneland.dk har vi valgt at holde Black Friday hele november måned, i form af det vi kalder for ”Black November”. I hele november måned vil vi løbende annoncere Black Friday tilbud på droner, drone tilbehør, robotter og elektronik fra alle de bedste producenter.

Black Friday tilbud på droner & drone tilbehør

I vores tilbudssektion finder du allerede nu et stort udvalg af Black Friday tilbud på droner med kamera, så som den prisvindende Autel EVO Nano+ Plus mini drone, og vores JJRC begynderdroner. Uanset om du er en mere garvet dronepilot, eller starter som dronepilot helt fra bunden, er du dermed sikker på at finde en drone med kamera, som matcher både dit budget og behov til ekstra nedsat pris.

Black Friday tilbud på elektronik

Vi vil løbende i november måned, annoncere favorable Black Friday tilbud på elektronik produkter, så som computere, laptops, mobiltelefoner og meget mere fra markedets bedste producenter så som Apple og Samsung.

Black Friday tilbud på robotter

Indenfor robotkategorien, har vi nedsat priserne på vores mest populære rengøringsrobotter, heriblandt robotstøvsugere og robot vinduesrensere.

Til de yngste familiemedlemmer er en række legetøjsrobotter ligeledes nedsat med op til hele 50%. Vores interaktive legetøjsrobotter integrerer leg og læring på en helt ny og spændende måde, og klæder de mindste på til at opnå basal viden of færdigheder indenfor fremtidens teknologier og STEM-læringsområdet.

Nye Black Friday tilbud annonceres løbende hele november

Vi vil løbende tilføje nye Black Friday tilbud i vores tilbudssektion på droner, drone tilbehør, robotter og elektronik. Vil du derfor være sikker på at få det helt produkt til den helt rigtige pris, så hold øje med vores Black Friday sektion løbende hele måneden.

Se vores Black Friday tilbud her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen