Vinderne af den 3. Internationale Drone Show-konkurrence er kåret!
   2022/12/27     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Vinderne af den 3. Internationale Drone Show-konkurrence er kåret!

SPH Engineering, en stor udbyder af droneshow-software, sponsorerede en international droneshow-konkurrence, der modtog bidrag fra hele 31 lande. Droneshowdesignere konkurrerede om at vinde i 5 forskellige kategorier:

  1. - Bedste Animation Drone-show

  2. - Bedste integrerede drone-show

  3. - Bedste salgsfremmende drone-show

  4. - Bedste Drone Show Storytelling

  5. - Bedste droneshow ved arrangementet

Vinderne kom fra hele verden og viste teknologien og deres kreativitet frem. Droneshows er blevet stadig mere populære og dukker op ved begivenheder fra koncerter og sportsbegivenheder til store helligdage ved offentlige begivenheder. I modsætning til fyrværkeri kan droneshows udføres indendørs og kan omfatte omfattende animation.

2 vindere i nomineringen af "Bedste droneshow-animation": Drone Show Animations-team fra Portugal & Diffuse X Titouan Malivoir fra Frankrig,

"Best drone show storytelling" nomineringsvinder: Celestial fra Storbritannien,

2 vindere i nomineringen af "Bedste droneshow ved begivenheden": Kaohsiung City Government Bureau of Cultural Affairs fra Taiwan og Andrei Golenev fra De Forenede Arabiske Emirater,

"Bedste salgsfremmende droneshow" nomineringsvinder: Lumasky fra De Forenede Arabiske Emirater,

"Bedste integrerede show: Fireworks and Drones" nomineringsvinder: Sky Elements fra USA.

"Denne konkurrence viste, at droneshow-industrien faktisk er et af de hurtigst voksende områder i dag. Jeg er glad for det niveau, som nogle af deltagerne har nået på få måneder. En række virksomheder tilbyder markedet sådanne ideer, at det ser ud til, at bedre og mere interessant ikke længere er muligt. Men droneshow-koreografer, show-producenter og ledere af droneshow-hold rykker hver gang grænserne for det mulige! Hver finalist er stærk! Vi vil meget gerne belønne alle, men regler er regler! Næste år vil vi udvide konceptet yderligere i overensstemmelse med fællesskabets ønsker og ønsker,” siger Alex Levandovskiy, leder af Drone Show Software-divisionen hos SPH Engineering.

Ud over underholdningsværdien viser droneshow-software dronesværm-kapaciteter og potentialet for m:n (én operatør, mange droner) operationer.

Se disse fantastiske videoer af nogle af de vindende shows og annonceringsvideoen med klip:

Hvordan kommer man i gang med drone lysshows?

Droneland.dk er Danmarks eneste udbyder af de prisvindende Fylo EDU lysshow droner, som produceres af High Great i Hong Kong. Dronerne sælges som et samlet kit med 10 droner i hvert kit, samt al tilbehør du skal bruge for at komme i gang med dit eget unikke drone lysshow.



Læs mere om vores lysshow droner og se hvordan du kommer i gang med dem her: GÅ TIL FYLO EDU LYSSHOW DRONER

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen