Autel EVO Max 4T kåres som Bedste Drone ved CES 2023
   2023/01/10     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Autel EVO Max 4T kåres som Bedste Drone ved CES 2023

Tillykke til Autel og den nyligt annoncerede Autel EVO Max 4T drone. Denne nyligt annoncerede Autel drone vinder den internationale CES messes pris for bedste drone ved CES i 2023.

Autel Max 4T kåres som bedste drone i 2023 ved CES

Dette tilbyder Autel EVO Max 4T

Autel EVO Max 4T er designet til sikkerhed og pålidelighed med forhindringsdetektionssensorer på alle sider sammen med anti-jam og anti-interferens teknologi. Dronen tilbyder fuldstændig undgåelse af 720-graders forhindringer takket være dens binokulære visionsystemer og millimeterbølge radarteknologi. Autel hævder, at dette gør det muligt for EVO Max 4T at spore objekter ned til en halv tomme.

EVO Max 4T kan prale af en hurtig 15-sekunders startsekvens, og start og landing kan modstå vindhastigheder op til 43 km/t i timen eller 12 m/s. Derudover betyder dens IP43 vejrklassificering, at den kan forblive i luften selv under udfordrende vejrforhold.

Den robuste drone tilbyder også en imponerende maksimal flyvetid på 42 minutter og en transmissionsrækkevidde på hele 20 km med et 7 km serviceloft. Derudover understøtter den navigation selv i områder, hvor GPS ikke er tilgængelig.

Når den ikke er i luften, foldes EVO Max 4T ned for nem transport via dronens foldbare og kompakte design.

Autonom navigation

EVO Max 4T er målrettet til offentlig sikkerhed, 3D-scene rekonstruktion, industriel inspektion og landmåling og har Autels Autonomy Engine. Ved at indsamle data om det omgivende miljø er EVO Max 4T i stand til at planlægge 3D flyveveje i realtid. Denne funktion fungerer, selv når du flyver i komplekse miljøer som i eks. skove og omkring bygninger.

Derudover har den nye drone også AI-genkendelsesteknologi, der kan identificere og spore specifikke mål. Autel påpeger, at denne funktion er særlig nyttig i retshåndhævelsesapplikationer. En anden velsignelse for offentlige sikkerhedsapplikationer er dronens anti-jam og anti-interferens flykontrolmoduler og algoritmer. Disse er designet til at modvirke RFI, EMI og GPS-spoofing.

Dronen styres gennem Autel SkyLink 3.0-systemet, som har seks antenner, fire frekvensbånd, kryptering og valgfri 4G-forbindelse. Systemet tilbyder mindre end 150 ms latency og real-time 1080p60 videotransmission. EVO Max 4T tilbyder også en række intelligente funktioner, herunder 3D-flyveruter, PinPoint Mode, Team Work, Polygon Mission, Waypoint Mission og Oblique Photography.

Drone-til-drone samarbejde & dronesværme

Autel EVO Max 4T introducerer også det nye A-Mesh dronesværmssystem. Denne teknologi tillader autonom drone-til-drone-kommunikation og samarbejde. Fordi systemet er mesh- snarere end kædebaseret, kan dronesystemet uafhængigt genoprettes, hvis en drone i systemet fejler. Alle droner i A-Mesh-systemet kan styres af en enkelt pilot eller en gruppe piloter.

Autel Max 4T drone

Dette tilbyder kameraet på Autel EVO Max 4T

EVO Max 4T har et meget fleksibelt billedbehandlingssystem med et 4K 50-megapixel vidvinkelkamera, et 48 MP zoomkamera, et termisk kamera og en laserafstandsmåler. Vidvinkelkameraet giver et 85-graders synsfelt svarende til et 23 mm objektiv. Zoomkameraet tilbyder 8K 10x optisk zoom med 160x maksimal hybridzoom. Den har et blændeområde på f/2.8 til f/4.8.

Gå til Autel EVO Max 4T

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen