Verdens bedste drone fotos og videoer i 2023 er kåret
   2023/03/06     Nyheder om droner og robotter , Konkurrencer    0 Comments
Verdens bedste drone fotos og videoer i 2023 er kåret

Skypixel har annonceret vinderne af deres 8. årlige foto- og videokonkurrence.

Dette års konkurrence, arrangeret i samarbejde med DJI, modtog over 65.000 tilmeldinger - en stigning på 120 % fra sidste års begivenhed.

Temaet for dette års konkurrence, "The Story Behind", opfordrede brugerne til at dele det, der betød mest for dem, gennem både deres bidrag og de refleksioner, der blev delt på deres indsendelsesside.

Den 8. årlige foto- og videokonkurrence blev vurderet af et dommerpanel af branchefolk, herunder Claudio Miranda (Oscar-vindende filmfotograf), Anne Farrar (Assistent Managing Editor of Photography for National Geographic Magazine), Phil Pastuhov (direktør for Cinematography for film som f.eks. som Ringenes Herre), Hasselblad-mester Benjamin Everett, Air Pixels-grundlægger Tobias Hägg, fotograf George Steinmetz, fotografidirektør Toby Strong, filmfotograf Jingping Yu og fotograf Wang Ning.

Dette års videodommerpanel valgte Bashir Abu Shakras "Why I Travel the World Alone", en selvbiografisk kortfilm, der har været fire år undervejs, og som kombinerer fantastiske bjergtoplandskaber med Shakras barndoms familieoptagelser for at dele hans personlige rejse. Dommer Jingping Yu roste Shakra og udtalte, at han "Kærer sig om skønheden foran ham, men placerer også sit mod og tapperhed i det, og højden er ikke længere begrænset til storheden foran ham. Der er skønhed i den dialog, han har med sig selv.”

"Hundredvis af optagelser skulle komprimeres ned til kun fire minutters video," sagde Shakra. ”I så store projekter er tålmodighed nøglen. Jeg holdt mine bedste billeder upublicerede i årevis og ventede på, at hele projektet blev afsluttet. Jeg var endda nødt til at tage flere semestre fri på college bare for at kunne rejse og gennemføre det her projekt, men det var så meget, jeg troede på det."

Dette års fotodommerpanel valgte Khánh Phans "Floral Dress", et portræt i fugleperspektiv af to kvinder i en dam, der samler en høst af åkander, med hvide og magenta blomster, der danner en flydende blomsterkjole. "Et næsten perfekt farveskema med dejlige bølger af blomster, der bevæger sig hen over rammen, dette smukke billede er så velkomponeret og afbalanceret, det bringer en følelse af skønhed og ro," sagde dommer Anne Farrar.

Årets bedste drone foto i 2023

Phan tog billedet i sin hjemby Long An, Vietnam, med det formål at dele en tradition fra sine forfædre. ”De har arbejdet som åkandeplukkere i mange år efter at have lært håndværket af deres mødre og bedstemødre. Jeg tror på, at disse kvinder er smukkest, når de arbejder, fordi arbejdskraft skaber værdi og lykke,” forklarede Phan. "De lod mig også udtrykke min mission om at skabe det, der er svært at forestille sig, og jeg er dem virkelig taknemmelig."

På Droneland.dk har vi håndplukket de bedste droner fra de største drone producenter.

Se vores bedst i test droner her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen