Flyvende Drone Taxier Bliver Snart En Realitet i Dubai
   2017/07/03     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Flyvende drone taxier bliver en realitet i Dubai

Volocopter drone taxier bliver en realitet i Dubai

Der har de seneste år, været meget fokus på flyvende taxier og hybridbiler, og Dubai bliver nu de første til at realisere konceptet om flyvende autonome drone taxier. Dubais vej- og transportmyndighed (RTA) offentliggjorde for nylig, test af autonome flyvende drone taxier (AAT) inden udgangen af året. RTA underskrev for nylig, en aftale med Volocopter, et tyskbaseret selskab, og de vil afprøve den nye drone taxa i en periode på fem år for at hjælpe med lovgivningsprocessen.

Volocopter drone taxien introdcuceres i Dubai

Den tyske Volocopter drone taxi, som vil blive afprøvet i Dubai, er en autonom drone taxi; Den kan transportere op til to passagerer til en programmérbar placering. Disse drone taxier, er elektrisk drevet, så de ni uafhængige batterier sikrer en "grøn" flyvning; Det tager kun ca. 40 minutter at oplade batterierne. Den store Volocopter tager redundans til det næste niveau med dets 18 motorblade design. Volocopter har tidligere sagt, at den store volumen af motorer, blev fremstillet til "perfekt at dække den nødvendige rotoroverflade på en cirkulær måde. I kombination, tilbyder de det højeste niveau af sikkerhed, ydeevne og effektivitet. "

Selv om der er flere blade, giver Volocopter mindre støj end en helikopter. Op til fire motorer kan stoppe med at fungere, før Volocopter skal lande. Drone taxien, kan flyve så hurtigt som op til 100 kilometer/timen, og den kan blive i luften i op til 30 minutter.

Volocopter drone taxien er sikker

Volokopteren, blev valgt på grund af dets to-personer kapacitet og dets redundante motorsystem. Volocopter drone taxien, er også produceret i overensstemmelse med internationale sikkerheds- og sikkerhedsstandarder. Drone taxien står omkring 7 meter høj, og dens rotor fælg har en diameter på omkring 24 fod. En nødhjælps faldskærm, vil også være med for ekstra sikkerhed. Når nødhjælpsfaldskærmen er åbnet, bringer den passagererne sikkert ned på landjorden igen, mens de stadig er i flyet. Alexander Zosel, medstifter af Volocopter, sagde: "Vi er meget taknemmelige og stolte over, at RTA har valgt os som deres partner efter streng testning."

Drone taxier er fremtidens transportform

Drone taxier vil revolutionere måden folk rejser og pendler på. Ikke alene vil emissionerne falde, men det kan være lettere og hurtigere at rejse. Disse futuristiske konceptbiler vil blive standardiseret, når de har vist sig at være sikre i Dubai. Dette kan betyde, at forbrugerdroner vil blive mere reguleret for at prioritere drone-taxier, men luftrummet er stadig et område for, hvor revolutionerende teknologi kan komme frem og udvikle sig.

Her på Droneland.dk, tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetsdroner og robotter til professionelle og til hobbybrugere.

Se vores droner med kamera her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen