De 5 Bedste Droner Ved CES 2018
   2018/01/14     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
De 5 Bedste Droner Ved CES 2018

De 5 bedste Droner fra CES 2018

CES – Verdens navle for innovation

CES er verdens navle for alle der deler en passion for forbrugerteknologi. CES har i 50 år været stedet, hvor verdens seneste teknologiske forbrugerteknologi produkter er blev introduceret på forbrugermarkedet. CES ejes og styres af Consumer Technology Association (CTA) og tiltrækker hvert år virkesomhedsledere og banebrydende nytænkere fra hele Verden.

Dette års CES, bød både på nye innovotioner samt kendte droner, der nu er blevet opgraderet.

1. Ryze Tello fra Ryze, DJI & Intel

Normalt får man ikke meget drone for under 900 kr. men med introduktionen af den nye Ryze Tello drone fra DJI og Ryze i samarbejde med Intel, får man en drone, med en masse smarte funktioner, som normalt kun er kendt fra droner i den tungere prisklasse.

Se også Ryze Tello i aktion ved at klikke på videoen nedenfor:

Med Ryze Tello får du bl.a. 360 graders kamera, live streaming, flystabilisering og en drone hvor brugervenlighed er sat i højsædet. Vi glemte lige at tilføje at dronen derudover også kun vejer 80 gram og er altså under ”bagatelgrænsen”. Dronen kan flyves af nybegyndere såvel som øvede og man kan sågar selv kode dronens flymønstre via blok kodning, også kendt som Scratch systemet.

Ryze Tello koster i Danmark 899 kr. inklusiv moms og du kan læse mere og allerede nu, forudbestille på linket nedenfor:

Læs mere og forudbestil Ryze Tello her

2. AirSelfie 2

AirSelfie startede oprindeligt om et Kickstarter-projekt i 2016, og nu på CES 2018 er dens efterfølger nu blevet introduceret ved navned AirSelfie 2. Den nye model har opgraderinger til kameraet, flyvetiden og synsfeltet, mens alt passer ind i en lille kompakt skal, som passer lige i din håndflade. Dronen styres af en smart phone app og kommer med en masse funktioner, som du normalt ikke ville forvente af en drone i denne størrelse, så som evnen til at svæve i luften/hover på ét enkelt sted.

Hovedformålet med dronen, som navnet antyder, er at flyve op i luften og tage selfies af dig og dine venner. Den kan dog også bruges til at flyve rundt som en normal drone, og tage billeder og videoer med sit indbyggede 12MP kamera (intervallet er omkring 60 fod eller 18 meter). Dronen kommer med 16 GB indbygget lagring og kan blive din senere i år for cirka 2000 kr.

3. Yuneec Typhoon H Plus

For de seriøse drone fotografer, vil den nye Typhoon H Plus fra Yuneec helt sikkert være af interesse, pakket med et kamera med 1-tommers/1-Inch 20MP-sensor samt et høj blændeobjektiv og muligheden for optagelse af 4K-video ved 60fps. Lavlys - ydeevnen er blevet forbedret fra den originale Typhoon H, og dronen kan klare stabil flyvning i vindhastigheder op til 48 km/timen.

Automatisk forhindring undgås selvfølgelig, som kan forventes af en drone af denne type disse tider, mens controlleren er Android-baseret og har en 720p-skærm, så du kan se præcis, hvad dronen ser gennem denne skærm.

Typhoon H Plus kan fås i slutningen af første halvår til cirka 13.000 kr.

4. Volocopter - den personlige autonome transport drone

CES 2018 har nu for første gang fremvist den autonome flyvende personlige transport drone fra Volocopter. Vi har tidligere under vores nyhedsblog, beskrevet den nye Volocopter, som i øvrigt pt. gennemgår testforsøg i Dubai, som vil introducere Volocopteteren som verdens første flyvende drone taxi i Verden.

Se også Volocopter i aktion ved at klikke på videoen nedenfor:

Volocopter kommer med 18 rotorer og et imponerende niveau af redundans, såfremt en eller flere af rotorerne skulle fejle.

Volocopteren er endnu ikke tilgængelig på privatmarkedet og der vil højst sandsynligt gå en rum tid inden den kommer det.

Vi her på redaktionen ser dog meget frem til at teste Volcopteren, når den bliver flyveklar i Dubai for første gang.

Læs mere om Volocopteren her

5. PowerDolphin fra PowerVision

Vores PowerRay undervands- og fiskreri droner fra PowerVision har nu fået en bror i form af den nye PowerDolphin undervands- og fiskreri drone fra PowerVision.

Se også PowerDolphin i aktion ved at klikke på vidoen nedenfor:

Den nye Power Doplhin drone kan scoote over vandoverfladen af din yndlings dam eller sø og tage billeder og video i 4K. Den kan sågar også anvendes i nødsituationer, ved at transportere livsnødvendige redningsveste til livstruede svømmere. Derudover kan den også kortlægge underfladen takket være den indbyggede sonar scannings teknologi.

Derudover kan dronen også automatisk detektere fisk fra en distance af 40 meter og udløser derefter automatisk en line og madding for at fange fiskene, dette gør dine fisketure meget mere bekvemme. PowerDolphin har også en indbygget return-to-home funktion. Dronen kommer til at få en cirkapris på 9000 kr. i Danmark.

Se også vores PowerRay undervandroner her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen