Fremtidens leverings droner redder liv i Tanzania
   2018/10/10     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Fremtidens leverings droner redder liv i Tanzania

Fremtidens leverings droner redder liv i Tanzania

DHLs ParcelCopter, er fremtiden for drone leveringer - og fremtiden for mange på en Tanzaniansk ø i Lake Victoria. DHL og det tyske drone selskab Wingcopter har påstartet et successfuldt samarbejde og en vellykket prøveperiode med medicinsk drone levering. Det succesfulde projekt omfattede mere end 180 start og landinger og over 2.200 km fløjet.

Ved at revolutionere leveringer af lægemidler til fjerntliggende områder ved brug af droner - viser pilotprojektet Deliver Future, at det ikke kun er science fiction. Tre eksperter på hver deres respektive områder får det nemlig til at ske: DHL, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH på vegne af det tyske forbundsministerium for økonomisk samarbejde og udvikling (BMZ) og den tyske dronefabrikant Wingcopter. Over en seks måneders periode, testede de med succes leveringen af ​​lægemidler ved hjælp af en drone til en ø i Lake Victoria. I løbet af forsøgene, færdiggjorde den autonome DHL Parcelcopter 4.0, 60 km flyvningen fra fastlandet til øen i et gennemsnit på 40 minutter. I alt 2.200 km blev fløjet og cirka 2.000 flyve minutter registreret under pilotprojektet.

Droner og drone leveringer, åbner således op for nye muligheder for at løse de logistiske udfordringer inden for folkesundhedssektoren i mange dele af Afrika, her specielt forsyning af lægemidler til hospitaler og apoteker. Medicinsk pleje og medicin til de omkring 400.000 indbyggere i Ukerewe ø-distriktet i Victoria Lake er f.eks. stærkt begrænset. Dette skyldes dels den dårlige infrastruktur og det vanskelige terræn. Det kræver seks timer til at dække overlandskanalen på 240 km. Det gør det næsten umuligt at yde akutmedicin eller hurtigt genopfylde kølige kædevarer, der ikke længere er på lager.

En vigtig parameter her for DHL Parcelcopter 4.0, er, at dronen næsten ikke har brug for nogen infrastruktur, da den starter og lander lodret. Efter at have leveret sin last, kan den let læsses med blod og laboratorieprøver og vende tilbage til fastlandet. Parcelcopter kunne derfor fremover ikke kun forbedre logistikken indenfor folkesundhedssektoren: den har potentiale til at hjælpe med at forhindre kriser verden over, for eksempel et tidligt svar for at bremse spredningen af virussygdomme som Ebola.

Gå til Droner

Gå til Robotter

Gå til Smart home

Gå til El-scootere

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen