DJI lancerer Terra kort- & modellerings software
   2019/03/30     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DJI lancerer Terra kort- & modellerings software

DJI lancerer Terra kort- & modellerings software

DJI lancerer Terra kort-og modellerings software

For ikke så mange år siden, blev DJI krediteret med at tvinge flere konkurrenter ud af markedet indenfor drone hardware og ind på markedet for kommerciel software.

Det kinesiske selskabs droner var for gode og for billige til, at lignende virksomheder så som 3DR kunne konkurrere med dem.

Nu har verdens førende drone producent, DJI, lanceret Terra, et nyt softwareværktøj, der omdanner drone data til 3D-modeller og kort til analyse og beslutningstagning. Selv om det klart er tidlige dage for DJI's skridt indenfor drone data, er det uden tvivl et tegn på, hvad der vil komme i fremtiden.

DJIs slutplan for dataindsamling, visualisering og analyse

DJIs plan for Terra er simpel: at levere en softwaretjeneste, hvor firmaets tidligere kunder ville være afhængige af partnere andre steder fra. Terra vil give virksomheder og organisationer, der bruger DJI droner, evnen til at indfange, visualisere og analysere luftfotos til en bred vifte af applikationer, fra offentlig sikkerhed og konstruktion til infrastruktur, landbrug og meget mere.

"Som førende inden for den kommercielle drone-industri, fortsætter DJI med at udvikle tilgængelige og brugervenlig hardware og software løsninger, der hjælper organisationer med at omdanne deres operationer med drone teknologi og få en konkurrencemæssig fordel i deres brancher", siger Sunny Liao, Direktøren for Enterprise hos DJI.

"Som en all-in-one kortlægnings- og modelleringsløsning gør DJI Terra det nemt og effektivt at udvinde værdien af drone data, der genererer konklusioner og anbefalinger på tværs af flere scenarier fra ulykke rekonstruktioner til kritiske infrastruktur inspektioner samt landbrugsplanlægning og konstruktions-modellering. "

Terra kombinerer flyplanlægning med dataoptagelse

DJI Terra har tre missions muligheder, afhængigt af opgaven:

Område - Optag et bestemt område hurtigt og nemt ved at tegne en brugerdefineret polygonal flyvezone på et kort. DJI Terra genererer automatisk effektive flyve baner baseret på det valgte område.

Waypoint - Opret dynamiske brugerdefinerede flyve baner gennem et område eller omkring objekter ved hjælp af waypoints og justerbare parametre som flyets højde, hastighed, retning, gimbal pitch og vinkel. For mere komplekse missioner, der kræver høj detaljeringsgrad, giver 3D Flight Visualization-funktionen, mulighed for at designe og simulere missioner ud fra eksisterende 3D-modeller.

Oblique - Optag et rigt datasæt ved automatisk at flyve samme rute flere gange. Hver flyvning justerer automatisk vinklen på kameraet for at indfange nye detaljer, hvilket giver en ekstra skarp 3D-model af objektet eller aktivet fra flere vinkler.

DJI Terra data og modellerings software

Med DJI Terra har du ortomosaiske kort lige ved hånden

DJI Terra giver drone piloter mulighed for at generere 2D-ortomosaiske kort i realtid, hvilket er ideelt til tidsfølsomme missioner, hvor situationsbevidsthed er kritisk, og beslutninger skal træffes på få minutter.

DJI Terra skaber repræsentationer af ethvert miljø gennem detaljerede 2D-ortomosaik og 3D-modelrekonstruktioner, der kan bruges på tværs af en række industrielle applikationer, herunder rekonstruktion af køretøjsuheld, sporingsfremskridt på byggeprojekter og gennemførelse af omfattende kritiske infrastruktur-inspektioner.

Udover at oprette kort og modeller, skaber DJI Terra øjeblikkelig indsigt i at levere en række målinger, herunder lineær afstand, overfladeareal og volumetriske estimeringer. Der er også elementer, der er designet til at forbedre teamkommunikation og rapportering, såsom fleksible annotations-mærker og et fotoinspektions-værktøj, som lader brugerne nøje undersøge hvert foto, der bruges til at oprette modellen, så som at fremhæve kritiske elementer.

Gå til droner

Gå til robotter

Gå til el-scootere

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen