DJI, Ryze & Marvel lancerer Tello Iron Man Edition
   2019/04/09     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DJI, Ryze & Marvel lancerer Tello Iron Man Edition

DJI Ryze Tello Iron Man Edition giver en indlevende oplevelse i Marvel-universet

DJIs partner Ryze Tech, har skabt sig selv et navn som producent af droner, der er ideelle til begyndere og velegnet til uddannelsesmæssige formål.

Den oprindelige Tello drone, blev lanceret sidste år med teknologisk understøttelse fra Intel og DJI. Resultatet var en meget dygtig men utrolig prisvenlig lille drone. Tello blev re-lanceret i slutningen af 2018 i form af Tello EDU, en model fokuseret specielt til undervisnings markedet.

Med 2019 godt i gang, er Ryze Tech tilbage med endnu en fornyelse af Tello dronen, både hvad angår branding og funktionalitet. Denne gang har Ryze opstartsfirmaet, samarbejdet med Marvel og Disney, for at udvikle Tello Iron Man Edition. Den nye model har et frisk lag maling inspireret af den ikoniske Iron Man rustning og en ny flight control app med AI assistenten, FRIDAY.

DJI Ryze Tello Iron Man Edition Til Salg Online

Det nye produkt er en del af et reklamekampagne for den seneste Marvel Avengers film, der får premiere d. 26/04/2019. Tello Iron Man Edition vil blive solgt i USA, Canada og Europa, og også her på Droneland.dk i Danmark.

Ny Tello app med Iron Mans Friday AI assistent

DJI Ryze Tello Iron Man Drone Med Kamera
Ligesom Tony Starks Iron Man-dragt, ledsages af AI-systemet FRIDAY, indeholder den nye Tello drone også den nye Hero-applikation som har sin egen version af AI assistenten til at undervise brugeren i de mest grundlæggende færdigheder indenfor drone-flyvning.

Friday er designet til at lære dig det grundlæggende, hvor FRIDAY-systemet leder dig gennem træningsopgaver så som en ny rekruttering til 'Stark Industries' pilot-program 'med stemmebeskrivelser til hver mission: grundlæggende flyve teknikker, kamerafunktion, intelligente flytilstande og meget mere.

DJI Ryze Tello Iron Man kan flyves manuelt eller programmeres til at flyve brugerdefinerede flyveveje og manøvrer, ved hjælp af kodesprog så som Scratch, Swift og Python.

Tello Iron Man Edition: Tekniske Specifikationer


Tello Iron Man Edition indeholder DJI's flystyrings teknologi, hvilket betyder stabil flyvning og masser af interessante autonome tilstande.

Iron Man tema dronen kommer med et HD-kamera og kan skyde 5 megapixel still fotos og 720p video samtidig med at streame til en mobil enhed. Én knapstilstand inkluderer EZ shot, 360° Video og Circle. Der er også forprogrammerede 8-Direction Flips og Throw & Go.

Med hensyn til sikkerhed leveres Tello Iron Man med bløde propeller, propeller beskytter, et kollisionsdetekterings system og lav batteri-beskyttelsesfunktioner.

DJI Ryze Tello Iron Man Combo Startpakke med drone, taske og tilbehør

På Droneland.dk, tilbyder vi en DJI Ryze Tello Iron Man basis pakke med dronen samt en Tello Iron Man Combo startpakke, der inkluderer alt hvad du skal bruge til at komme godt i gang med drone flyvning, så som drone, ekstra batteri, Gamesir fjernkontrol og vandtæt transport taske til dronen og tilbehøret.

Du kan allerede nu forudbestille den nye Tello Iron Man drone ved at klikke på linksene nedenfor:

Gå til Tello Iron Man basis pakke

Gå til Tello Iron Man Combo startpakke

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen