Julegave guide om droner – Guide til køb af drone til jul 2018
Droner og robotter er de perfekte julegaver til julen 2018, men det kan godt være en jungle at finde rundt i. Derfor har vi udarbejdet denne julegave guide til køb af droner med kamera og robotter til julen 2018. Vi vejleder dig i denne julegave guide til det helt rigtige drone køb.
Tag et dronebevis kursus & bliv certificeret drone pilot
Kom i gang med kommerciel droneflyvning med et godkendt dronebevis-kursus som bl.a. muliggør flyvning indenfor bymæssig bebyggelse
Pricerunner købsgaranti
Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.
Politi afdeling indsætter droner som respons på nødopkald
En politi afdeling i det sydlige Californien ,er begyndt at implementere droner som første respons på nødopkald. Chula Vistas, er en by syd for San Diego og har et indbyggertal på 275.000. Ifølge San Diego Union Tribune, har byens politistyrke siden sidste uge brugt droner som respons på mere end 30 forskellige opkald, hvoraf tre førte til anholdelser.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen