Drone guide til flyvning i vind, kulde og andre udfordrende miljøer
Enhver dronepilot, vil på et tidspunkt stå over for udfordrende miljøer. Her er en drone guide med tips og triks til at flyve en drone i vinden, kulden og under andre problematiske forhold.
SkyeBrowse lancerer termisk kortlægning med Autel droner
SkyeBrowse har officielt lanceret en software, der gør det muligt for Autel EVO 2 droner, at oprette 3D-modeller af et område ved hjælp af termisk billeddannelse.
Markedets bedste droner med kamera til professionel-& hobby brug
Droneland.dk tilbyder Danmarks største udvalg af droner med kamera fra markedets bedste drone producenter i alle prisklasser og til alle formål. Vi screener altid drone markedet og håndplukker kun de bedste professionelle droner og hobby droner indenfor alle prisklasser og formål.
HEISHA DNEST til Autel EVO 2 og DJI Mavic
Den nye HEISHA DNEST til Autel EVO 2 og DJI Mavic er et drone-in-the-box-opladningssystem, der giver brugerne mulighed for at arbejde med deres valg af kommerciel kompaktdrone (COTS).
Sammenlign markedets bedste mini droner under 250 gram
I denne drone guide gennemgår vi de bedste droner under 250 gram som også kategoriseres som "mikro-droner" i den danske dronelovgivning. En mikro drone vejer under 250 gram og har lempeligere regler end tungere droner og kræver eksempelvis ikke ansvarsforsikring.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen