Autel lancerer den nye EVO Nano og EVO Lite drone-serie
Autel Robotics har netop annonceret deres to helt nye kommende drone-serier; EVO Nano og EVO Lite. Dette betyder at Autel som sin nærmeste DJI konkurrent, nu også tilbyder en mini drone-serie i form af den nye Nano drone-serie, en mellemklasse drone i form af den nye EVO Lite drone-serie samt deres top-klasse EVO 2 drone-serie.
Den nye DroneX Pro 2 - Eachine E58 Pro drone er landet på lager!
Den populære begynder og mini drone med kamera DroneX Pro Eachine E58 er udkommet i en ny og forbedret udgave, i form af den nye DroneX Pro 2 - Eachine E58 Pro.
De bedste drone lanceringer i sommeren 2021
Drone markedet er inde i en rivende udvikling, og der lanceres kontinuerligt nyere og forbedrede droner med kamera på markedet. Droneland.dk screener konstant markedet og håndplukker kun de bedste kamera droner til det danske marked. I denne artikel vil vi give vores bud på de bedste drone lanceringer i sommeren 2021.
Drone guide til de bedste droner under 5.000 kr.
Vi har udarbejdet en lille sammenlignings guide over de vigtigste parametre og forskelle som adskiller nogle af markedets pt. bedste droner med kamera fra hinanden i prislejet op til 5.000 kr.:
Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen