På lager, 1-2 leveringsdage

DJI Osmo Pocket -84

Ny vare

DJI Osmo Pocket - 4K video kamera

2 006 kr

2 156 kr

-150 kr

Nedsat pris!

Ved at købe denne vare kan du samle op til 133 loyalitetspoint . Din kurv total 133 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 80 kr .


Med Osmo Pocket får du bl.a:4K/60fps-kamera Vægt på kun 116 gram Størrelse: 121.9×36.9×28.6 mm...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Skyd dine bedste øjeblikke på ferien eller på farten med DJI Osmo Pocket videokamera

DJI Osmo Pocket er et nyt videokamera som bringer alle de bedste DJI kamera features, i et lille kompakt design, der er nemt at tage med på ferien eller på farten.

DJI Osmo Pocket, bringer et væld af features så som:

 • 4K kamera
 • Active Track
 • Panorama
 • Indbygget mikrofon
 • Motionlapse
 • Indbygget touch skærm 
 • Vægt på kun 116 gram
 • Størrelse: 121.9×36.9×28.6 mm
 • Perfekt stabilisering
 • Kompakt videokamera

Introduktion til DJI Osmo Pocket

Køb DJI Osmo Pocket videokamera til salg

DJI Osmo Pocket er et lille, 3-akset stabiliseret kamera, som DJI siger er blevet skabt for alle. Den kompakte form gør det lille kamera - med en 1 / 2,3-tommer sensor, der skyder 12 megapixel fotos og 4K video op til 60fps ved 100 Mbps - endnu mere imponerende.

Udover specifikationerne, kommer DJI Osmo Pocket med en masse intelligente funktioner, der med et enkelt tryk giver brugerne mulighed for at fange kreative videoer og fotografier. Det har også en batterilevetid på over to timer.

Størrelse er ikke alt

Køb DJI Osmo Pocket videokamera til salg

En af de ting, du bliver vant til som drone pilot, er opmærksomheden. For det meste er det bare nysgerrighed fra folk, der går forbi, men nogle gange kan drone flyvning være en ubehagelig oplevelse. DJI har forsøgt at løse dette problem delvist med indførelsen af ​​lav støj rekvisitter. Men med Osmo-sortimentet er det klart, at firmaet også ønsker at appellere til jordbaserede kameraannoncer og tilbyde en alternativ måde at skyde billeder og video, når drone flyvning ikke er den bedste løsning.

Køb DJI Osmo Pocket videokamera

Den lille DJI Osmo Pocket er subtil i form af design, men det betyder ikke, at DJI har nedtonet funktionerne.

Gimbal-kameraet bruger en 1-tommers integreret berøringsskærm til livevisning og har mulighed for at skifte mellem de forskellige optagefunktioner, justere indstillinger, gennemgå optagelser og få adgang til en komplet række kreative funktioner.

Nogle af disse er allerede kendt af DJI drone piloter:

ActiveTrack

DJIs billedgenkendelsesalgoritmer gør det muligt for Osmo Pocket at genkende og følge objekter efter eget valg, der er perfekte til nemt at indfange familiemomenter ved et enkelt tryk på en knap.

FaceTrack

FaceTrack tager ActiveTrack et skridt videre. Med forbedrede ActiveTrack-algoritmer genkender FaceTrack, automatisk et menneskeligt ansigt og låser motivet fast i midten af ​​rammen til enhver tid. Det identificerer ikke individuelle ansigter, men holder kameraet centreret på et. Hvis du vil starte FaceTrack, skal du blot vælge selfie-tilstand, og kameraet registrerer dit ansigt.

Timelapse & Motionlapse

Hvis du ønsker at omdanne minutter til sekunder, er Timelapse perfekt til at fange unikt indhold, med hvilken virkningen af ​​verden bevæger sig hurtigere omkring dig, mens Motionlapse tilføjer det dynamiske element i kamerabevægelsen til din Timelapse.

FPV Mode

FPV Mode giver dig mulighed for at fange dine største eventyr ved at optage video fra dit perspektiv. I stedet for at låse gimbalen for at bevare horisonten, fortæller FPV kameraet at følge hver tilt, og skyde dynamiske optagelser præcis som du oplever det.

3 × 3 og 180 ° Panorama

Til optagelse af betagende vidvinkelbilleder tilbyder DJI Osmo Pocket 2 panoramamodes. 3x3 tager ekspansivt 9 billeder i alt, mens 180 ° -indstillingen fanger 4 billeder. DJI Osmo Pocket software syder dem sammen automatisk, så du kan fokusere på indramningen af ​​scenen.

Du kan tilslutte DJI Osmo Pocket til din telefon

En universel port under Osmo Pocket touchscreen, giver brugerne mulighed for at forbinde deres mobile enheder. De kan derefter bruge den nye DJI Mimo app til at se live feed på en større skærm og drage fordel af mere intelligente funktioner og optage tilstande, som inkluderer:

Story Mode

Giv kreativ redigering til din video med en række forudindstillede musik, videoovergange og farvning. Vælg en af ​​10 sjove skabeloner, og Mimo håndterer kameraets bevægelse for dig. Efter færdiggørelsen genererer Mimo automatisk din helt egen novelle, klar til at blive delt.

Pro Mode

Hvis du vil have endnu mere kontrol over dit indhold, giver Pro-tilstand dig adgang til justering af kameraindstillinger og eksponeringsindstillinger, så du kan skabe præcis, hvad du vil, fra rig video til lyse forhold til et perfekt håndholdt langt eksponeringsfoto på nat. Uanset hvad du vil skyde, giver DJI Osmo Pocket og DJI Mimo dig mulighed for at udforske og udvide din kreativitet. Osmo Pocket registrerer og belyser automatisk farvede scener i lyse billeder. Dette hjælper med at eliminere behovet for et stativ, og du kan stole på gimbal for at holde kameraet stadig for lukkertid i op til tre sekunder.

DJI tilbyder også en række tilbehør til at arbejde sammen med Osmo Pocket, herunder et undersøisk tilbehør, der giver brugerne mulighed for at dykke med kameraet ned til en dybde på 60 meter.

OBS: Hvis du har en smart telefon med Micro USB skal du tilkøbet en USB-C til Micro USB adapter.

Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Klik på videoen nedenfor, for at lære mere om vores Bonuspoint Program:

Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Fragtfirmaer-postnord-gls-logo.jpg

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Drone Guides:

Drone guide til køb af droner i foråret 2018

Køb af droner, kan til tider virke som en "jungle", specielt hvis man har begrænset viden eller erfaring med droner.

Derfor har vi valgt, at spare vores kunder for alt forarbejdet og besværet, og har udarbejdet følgende drone guide til køb af drone til foråret 2018. Klik på billedet nedenfor, for at læse hele drone guiden.

Drone guide til køb af droner med kamera - Foråret 2018

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Bedømmelse 
2019-10-09 01:18:25
Lækkert DJI kamera og god og hurtig service

Tak for en god og hurtig service, kameraet er virkelig lækkert og når lige at komme med ferie takket være Droneland.dks hurtige fragt

  Skriv en anmeldelse

  DJI Osmo Pocket - 4K video kamera

  DJI Osmo Pocket - 4K video kamera

  Med Osmo Pocket får du bl.a:

  • 4K/60fps-kamera
  • Vægt på kun 116 gram
  • Størrelse: 121.9×36.9×28.6 mm
  • Perfekt stabilisering
  • Kompakt videokamera

  Tilbehør

  30 andre produkter i den samme kategori:

  Kunder, der købte denne vare, købte også