På lager, 1-2 leveringsdage

CSP01 0001

Ny vare

SwellPro Spry - vandtæt sports drone med 4K kamera

6 692 kr

Tilbuddet udløber om:

7 192 kr

-500 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 446 loyalitetspoint . Din kurv total 446 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 268 kr .


Spry er den eneste vandtætte drone, der kan flyve, flyde og følge dig på vandet og fange...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Skyd indlevende action billeder med den vandtætte Spry sports drone med 4K kamera

Spry er den eneste vandtætte drone, der kan flyve, flyde og følge dig på vandet og fange fantastiske 4K videoer samtidig. Derudover kommer Spry med den første vandtætte fjernkontrol, der giver dig mulighed for at flyve mens du eks. svømmer eller er i gang med sejlsport.

Spry vandtæt sports drone med 4K kamera

Med Spry sports drone, får du bl.a:

  ✔ Vandtæt drone der kan flyve, flyde og følge en

  ✔ 4K UHD kamera

  ✔ Kompakt og transportabel til rejsebrug

  ✔ Hurtig og adræt drone

  ✔ Follow-Me funktion, dronen følger dig automatisk

  ✔ Vandtæt fjernkontrol

  ✔ Opbevarings taske

Spry vandtæt sports drone med 4K kamera til salg

Kompakt og bærbar drone

Spry er kompakt, robust og klar til at komme med dig på vandet. Spry leveres komplet med en slank, letvægts taske, der gør det nemt at tage Spry med dig på dit næste eventyr.

Spry sports drone med 4K kamera

Fuldt vandtæt

Spry er bygget vandtæt og flydende. Designet til action i det hårde havmiljø, med specielt belagte motorer og korrosionsbestandige materialer hele vejen igennem. Land og flyv fra vandet med total fred i sindet.

Spry sports drone med 4K kamera til salg

Første vandtætte fjernbetjening

Slap af og nyd total frihed under optagelsen. Din Spry fjernkontrol, kan bruges i regnen, mens du svømmer eller nyder en anden form for vandsport. Fjernkontrollen kommer med en indbygget live skærm, og alle knapper er vandbeskyttede, men arbejder stadig jævnt og præcist.4K UHD kamera


At være lille betyder ikke, at du skal kompromittere med billedkvaliteten. Spry'sonboard-kameraet har en Sony 1 / 2.3 '' CMOS-sensor parret med en linse, der minimerer fisheye-forvrængning for naturligt udseende.

Med Spry, optager man fantastisk 4K-video med 30 billeder pr. Sekund eller skyder skarpe 12MP-still fotos.

Spry kombinerer en vertikal akse mekanisk gimbal med valgfri elektronisk stabilisering (EIS) for at give et dynamisk, sporty synspunkt på vandet, som er umuligt at skyde med nogen anden drone.

Spry sports drone med 4K kamera

Spry's 4K-kamera, er helt lukket i en optisk konstrueret, hærdet glaskuppel, der giver høj gennemsigtighed uden forvrængning. Der sidder en specielt designet skygge omkring kuplen for at hjælpe med at filtrere for meget blænding, og afbalancere det hårde lys, der ofte findes på vandet og i sneen.


Nem og brugervenlig at flyve

Spry er hurtig, vandtæt og nem og sjov at flyve på samme tid. Flyv i GPS-tilstand for automatisk svævning og hold kontrol eller skift til ATTI-flytilstand for en mere direkte pilot oplevelse. For virkelig avancerede piloter, kan Spry konfigureres til at flyve i Full Manual (ACRO) - tilstand, som sætter dig i direkte styring af alle dronefunktioner på samme tid og udføre 3D-flip og springe i fuld fart og endda dykke kort under vandet.

Eksternt tænd / sluk - En ekstern vandtæt kontakt gør det muligt at tænde eller slukke for dronen uden at åbne låget.

Spry vandtæt undervandsdrone med 4K kamera


Spry er både adræt og hurtig


Spry er designet fra bunden for at opnå en ny kompakt form, som er strømlinet for reduceret træk og turbulens, samt at være hårdfør på havet og i luften. Spry er en form for blanding med en race drone og en traditionel luftfoto drone.

Højtryksmotorer og ESC'er med høj effekt skubber Sprys hastighedsgrænse op til over hele 65 km/timen i manuel tilstand, og kan nemt lette fra vand, udføre 3D-flip og endda dykke i kort tid under vand.

Spry dronen er en dynamisk drone til at optage sejlsport, surfing, wakeboarding, jetski, kajak og vandski fra et helt nyt perspektiv.Autonom og automatisk Follow-Me funktion


De nyeste bevægelsesalgoritmer er indbygget for at gøre den automatiske Follow-Me følge-funktion, smartere og mere følsom. Spry dronen vil med Follow-Me, automatisk følge fjernkontrollen i en bestemt afstand og højde - uanset om du bevæger dig fremad eller bagud. Kameraet holder dig i centrum i rammen - uanset hvor dit næste skridt er hen. Opnå fantastiske videoer og billeder - helt på egen hånd med den autonome Follow-Me funktion.

auto-return-home.png

Return to me


Når du er ude på vandet, har du brug for en drone, der kan følge trit med dig. De fleste droner, vender tilbage til deres startpunkt, hvis de mister forbindelsen. Når Spry flyver uden for rækkevidde, eller hvis du vil have dronen til at vende tilbage til dig, vil dronen automatisk vende tilbage til fjernbetjeningens position - uanset hvor du er. Med "Return to Me" -funktionen, vil din Spry vende tilbage til dig selv på en flydende båd.

Fuld APP kontrol for autonom flyvning

Flere smarte flyvefunktioner er tilgængelige, ved at parre din mobilenhed til fjernkontrollen med Spry APP kontrol: One Key Launch, Mission Planlægning, Tap-to-Fly, Follow-Me og Auto-Return.

Appen er tilgængelig både til iOS og Android.

Specifikationer

Vandtæthed: Vandtæt IP67 (ned til 1 meter i 30 minutter.)
Fjernkontrol: Verdens eneste vandtætte controller
Vægt: 768 g. (inkl. batteri)

Max hastighed: 72 km/t (ATTI mode)
Kamera: 4K kamera 1-axis gimbal (1/2.3” CMOS sony censor) 30 FPS, 12MP og et hav af indstillinger

Lagring: Op til 64 GB SD
Forbindelse: Wi-fi forbindelse (selvstændig app)

Dette medfølger i pakken:

1 x SPRY drone med indbygget 4K kamera

1 x FPV fjernkontrol

1 x Propeller sæt (4stk)

1 x Oplader

1 x Drone batteri

1 x Batteri til fjernkontrol

1 x Manual (Engelsk)

1 x Opbevarings taske

Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Klik på videoen nedenfor, for at lære mere om vores Bonuspoint Program:

Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

Leveringstid

Levering-Banner.jpg

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Fragtfirmaer-postnord-gls-logo.jpg

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Drone Guides:

Drone guide til køb af droner i 2019

Køb af droner, kan til tider virke som en "jungle", specielt hvis man har begrænset viden eller erfaring med droner.

Derfor har vi valgt, at spare vores kunder for alt forarbejdet og besværet, og har udarbejdet følgende drone guide til køb af drone til foråret 2018. Klik på billedet nedenfor, for at læse hele drone guiden.

Drone guide til køb af droner med kamera - Foråret 2018

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

SwellPro Spry - vandtæt sports drone med 4K kamera

SwellPro Spry - vandtæt sports drone med 4K kamera

Spry er den eneste vandtætte drone, der kan flyve, flyde og følge dig på vandet og fange fantastiske 4K videoer samtidig. Derudover kommer Spry med den første vandtætte fjernkontrol, der giver dig mulighed for at flyve mens du eks. svømmer eller er i gang med sejlsport.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: