Tilbud! V353 drone HD kamera Vis større

V353 drone HD kamera

V353

Ny

V353 er en perfekt begynder-eller hobbydrone med HD kamera, 2 Gb SD kort, controller,batteri og lader. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Flere detaljer

På lager

Ved at købe denne vare kan du samle op til 69 loyalitetspoint. Din kurv total 69 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 14 kr.


1 049 kr

Add to wishlist

Mere info

Den er go, flamingo!

V353 er en utrolig fed drone, kan betragtes som V333's lillebror fordi den ikke har propelbeskyttere. Den flyver let og elegant igennem luften og dens kraftige motorer gør den kan flytte sig når du vil have det. Dronen er lavet af flamingo og det gør den utrolig godt til styrt, ment på den måde at hvis den er 20 meter oppe og du slukker for motorne, jamen så svæver den jo nærmest ned, uden en skramme. Nice!

Stabil flyvning med Headless mode

Den flyver meget stabilt og har Headless mode som gør den meget let at flyve med. Headless mode betyder basalt set at lige meget hvilken vej dronen vender så styrer du bare som vendte den fremad, så du ikke skal krølle hjernen for at gennemskue hvilke vej der er venstre for dronen og for dig ;)

6-akset gyroskop

Denne drone har et 6-akset gyroskop som gør den kan lette fra stort set alle overflader, så den er utrolig nem at komme i luften med!

360° Flip funktion

Imponér venner og kærester med den fede 360 graders flip! Det ser vildt fedt ud og ligner noget der har taget der uger at øve. I virkeligheden har du bare trykket på en knap på kontrolleren, men shhhh, sig det ikke til nogen!

LED Lys

Denne drone kommer med LED lys i bunden, sejt! Udover det ser helt vildt fedt ud så gør det også din drone nemmere at se når det er skumringstid, samtidig med du kan se hvilken retning dronen vender, der er nemlig forskel på farverne for og bag, smart ikk?

HD Kamera

På denne drone kan du montere moduler, til denne drone medfølger et HD Kamera med plads til microSD kort – optagelse startes direkte fra controlleren! Nu kan du hive din indre kameramand frem og lave videoer fra vinkler og højder der før kun var reserveret til fugle ;) Der medfølger et 2GB microSD kort og kortlæser så du kan komme i gang med det samme!

Udvid hyggen med moduler

At flyve med drone er sjovt. At skyde med vand er sjovt. Hvorfor ikke kombinere de to? Med vores moduler er det nu muligt! Af moduler har vi både vandkanon og sæbebobleskyder til vandhundene, missilskyder til de mere krigeriske og en ”redningsklo” med kurv til de mere fintflyvende. Og så naturligvis et HD kamera til den indre kameramand ;) Mulighederne er mange og valget er dit!

Modelspecifikationer

LED LysJa
GyroskopJa
360° Flip funktionJa
Headless ModeJa
Kan bruge modulerJa
 

Brugsspecifikationer

Radius100-150 Meter
Flyvetid8-10 Minutter
 

Tekniske specificationer

Teknologi2.4 GHz
Kanaler4
Akser6
Længde300 mm
Bredde300 mm
Højde65 mm
Vægt205 gram

 

Kassens indhold:

 2.4 GHz Controller
 Batteri
 ekstra rotorsæt
 manual
 lader

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

V353 drone HD kamera

V353 drone HD kamera

V353 er en perfekt begynder-eller hobbydrone med HD kamera, 2 Gb SD kort, controller,batteri og lader. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Skriv en anmeldelse

30 andre varer i samme kategori