Parrot stopper udviklingen af legetøjs droner og fokuserer primært på Anafi drone platformen

I kølvandet på en foruroligende indtjeningsrapport sent sidste år, har Parrot nu bekræftet at deres produktion af legetøjs droner ophører. Drone modellerne Parrot Mambo, Bebop og Swing ophører.

Disse droner er droner der henvender sig til nygebyndere, hovedsageligt rettet mod børn som en prisvenlig og tilgængelig introduktion til drone flyvning.

I en indtægtsrapport sidste år, der fulgte sammen med endnu en runde af jobnedskæringer og omstrukturering af personale, forudsiger Parrot yderligere forbrugstab og en betydelig nedgang i sin dronevirksomhed i 2019.

”De trufne handlinger forventes at reducere det årlige tab til et bæredygtigt niveau for fortsat at reagere på markedets langsigtede potentiale,” sagde selskabets kvartalsrapport.

Arbejdsnedskæringerne forventedes at beskytte R&D -investeringer med henblik på stærkere vækst for Parrots forskellige kommercielle drone-virksomheder. Planen var, at de fleste af dem skulle breake-even i slutningen af dette år.

Alle øjne er rettet mod Parrot Anafi


Beslutningen om at gå væk fra legetøj forlader Anafi-platformen på egen hånd og vil nu fungere som Parrot's primære drone.

En talsperson for virksomheden bekræftede overfor The Verge, at "Parrot har stoppet produktionen og udviklingen af enhver drone bortset fra Anafi og dens variationer."

Hvilket giver meget mening. Anafi er designet til at være en tilpasningsdygtig platform, der passer både til forbruger- og virksomhedsmarkedet, som vi har set med lanceringen af den termiske drone Parrot Anafi Thermal.

I stedet for at konkurrere med DJI på ethvert prispunkt, har den franske producent besluttet at fokusere indsatsen på at udvikle denne platform og få den til at vare.

Gå til Parrati Anafi her

Gå til Parrot Anafi Thermal her

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive