Arbejder DJI på en FPV Racing Drone?

Arbejder DJI på en ny FPV racing drone?

Er der en ny DJI FPV racing drone på vej?

At træde ind i FPV-drone race er traditionelt kommet med flere barrierer end hverdagens luftfoto. Der findes flere gode race droner fra hylden, men de fleste kommer ikke helt tæt på DIY-sæt, der kræver lidt mere tålmodighed, know-how og indsats for at sammensætte.

Tre dokumenter, der er indleveret til FCC, antyder, at DJI er ved at træde ind på FPV-markedet med et træk, der virkelig kunne bringe FPV-racing ind i mainstream.

Dokumenter til en DJI FPV drone, en DJI FPV-fjernkontrol og DJI FPV-briller er alle blevet offentliggjort sammen med grundlæggende design tegninger, hvilket betyder, at vi muligvis kan afsløre en ny drone fra DJI i år.

Hvad betyder det for forbruger drone industrien?

Tidligere denne måned opdagede vi, at Parrot træder tilbage fra markedet indenfor legetøjs droner. Et af de franske producenters produkter inkluderede Mambo, en lille FPV-drone, der fulgte med et FPV briller.

Det bliver interessant at følge, om DJI's FPV-drone henvender sig til legetøjsgabet, der nu er åbnet med fratrædelsen af Parrot indenfor dette segment, sammen med Tello-dronen, eller om markedslederen sigter lidt højere.

Hvis DJI frigiver en drone med ydeevne og evne som prioriteter fremfor pris, kan det være et stort skridt hen imod at gøre drone racing tilgængeligt for alle. Eksponeringen genereret af nye produkter fra DJI alene vil være nok til at tage den nye sportsgren ud til et helt nyt publikum.

Og der er masser af gode grunde til, at DJI muligvis netop vil gøre dette. Virksomheden har den tekniske evne og den økonomiske muskel til at udvikle en racing drone, der er let at flyve, tilgængelig og konkurrencedygtig med alt andet på markedet.

Desuden vækster drone racing enormt i popularitet. Der er forskellige ligaer rundt om i verden og et stigende optag i dækning fra store mediekoncerner. DRL (Drone Racing League) har for tiden amerikanske sendeaftaler med Twitter og NBC.

DJI kører allerede sine egne robotbegivenheder. Måske er en DJI-styret drone racing liga lige rundt om hjørnet?

Vi tilbyder også et stort udvalg af racing droner fra bl.a. Walkera og Eachine.

Gå til FPV racing droner

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive