Parrot lancerer Anafi FPV

Parrot introducerer deres nyeste Anafi FPV sæt

Den franske drone producent Parrot springer nu med på FPV-vognen (First Person Person View), med lanceringen af ​​ANAFI FPV, en pakke, der inkluderer ANAFI-dronen og et par FPV-briller.

Se Parrot Anafi FPV i aktion, ved at klikke på videoen nedenfor:

Skiftet kommer kun et par uger efter, at DJI lancerede et ny digitalt drone racing sæt. Den kinesiske producent forventes at afsløre en drone til at gå sammen med teknologien i en ikke alt for fjern fremtid.

Så hvad er nyt med ANAFI FPV?

Den første ting at sige er, at ANAFI FPV er den seneste model i hvad der sandsynligvis vil være en række ANAFI-iterationer. Platformen er tidligere blevet tilpasset til termisk billeddannelse med Parrot Anafi Thermal. Vi forventer, at der også foretages yderligere justeringer til forskellige kommercielle applikationer.

Så alt i alt er ANAFI FPV bare den originale drone med et par FPV-briller.

Når det så er sagt, har ANAFI nogle få tricks i ærmet, der gør det til en interessant platform for FPV flyvning.

Det første er krystalklare videoer fra dronens 180-graders tiltbare kamera. Når det ses gennem de inkluderede FPV-briller, vil evnen til at skifte perspektiv til denne grad blive interessant og har masser af kreative potentialer - især med kameraets 4K HDR-video, 21 megapixel-billeder, 3-akset stabilisering og 3x zoom.

Parrot afslører FreeFlight-appen til FPV-sjov

ANAFI FPV leveres med et par Cockpit-briller/FPV briller, der parrer med din telefon og FreeFlight 6.6-appen for at sætte dig på forreste sæde i hastigheder op til 50 km / t.

Parrot siger, at ANAFI FPVs nye brugeroplevelse "er afhængig af en kombination af avanceret hardware og intuitiv software."

Den nye FPV-interface i FreeFlight 6.6 er en enkel, strømlinet heads-up-skærm (HUD) med en fordybende, uhindret udsigt over din luftakrobatik. Eventuelle sikkerhedsadvarsler eller geofencing-grænser fremhæves automatisk i dit synsfelt. ”

Den primære FPV HUD er designet til at være fordybende, tilpasningsdygtig og informativ. Standard HUD viser flyvemålinger, inklusiv hastighed, retning, højde og placering. Men et klik på en knap på FPV brillerne, skifter til en minimal grænseflade - fjerner dataene og overlader dig til FPV-oplevelsen.

Du kan endda finde din ANAFI i luften uden at fjerne cockpit-brillerne: Skift til See-Through-View, og du kan se live video fra dit smartphone-kamera. Et overlay viser den nøjagtige placering af din drone. Hvis din ANAFI ikke er på skærmen, peger et ikon på dens placering.

Luftfotografering møder FPV

Så meget som Parrot ønsker at fokusere på FPV-elementet i denne lancering, var og er ANAFI en drone primært designet til fotografering. Men i teorien er der masser af kreative fordele, der følger med at flyve en fotograferingsdrone i første person.

Til at begynde med giver total nedsænkning i billedet på skærmen dig en fantastisk platform til at manipulere billedkomposition. Ved hjælp af den nye FreeFlight-app giver Parrot ANAFI FPV dig mulighed for at skifte mellem billedindstillinger for at finjustere fotos og videoer, mens du ser hele sceneriet udfolde sig.

FPV-piloter kan flyve med manuelle indstillinger som shutter hastighed, ISO, hvidbalance og eksponeringskompensation, et histogram, og åbne indstillingerne ved hjælp af en knap på FPV brillerne.

Hurtig adgang til manuelle indstillinger kan også indstilles med Skycontroller 3, der understøtter tilpasset kortlægning af den højre trigger for at justere eksponeringen.

Parrot ANAFI FPV: Nye flytilstande og forudindstillinger

I stedet for blot at tilføje et par FPV-briller til ANAFI-pakken og finjustere appen, er det klart, at Parrot er gået dybere med den nye lancering med hensyn til softwaren.

Der er tilføjet to nye flyforudindstillinger, som er designet til at udvide piloternes kreative indstillinger. Disse er:

Filmforudindstilling: Optag glatte og dramatiske optagelser inspireret af at flyve i et svævefly. Den vandrette akse på 4K HDR-kameraet er låst til dronens hældning. Optagelser er kendetegnet ved blide banker og vendinger.

Racing-forudindstilling: Den vandrette akse er også låst til hældningen af ​​din drone, men denne forudindstilling er bygget til hastighed i stedet for glathed. Videoer får en mere aggressiv fornemmelse, når ANAFI flyver gennem luften i høj hastighed.

Der er også en ny flyvetilstand, Arcade Mode.

Når Arcade Mode er tændt, styrer Skycontroller 3's venstre joystick kameraet, som giver dig mulighed for at se i alle retninger. Den højre joystick styrer dronens bevægelse. Ved at holde fremad til højre joystick flyver dronen i den retning kameraet er rettet mod.

En ny ANAFI-rygsæk

Parrot lancerer også ANAFI-rygsækken som en del af FPV-pakken. Det fungerer som en stabil platform til forberedelse og lancering af flyvninger fra. Så du behøver ikke bekymre dig mere om mudder, vand eller noget andet, der tilstopper dine rotorer.

Parrot ANAFI FPV: Pris og tilgængelighed

ANAFI FPV All-In-One-pakken indeholder dronen, et batteri, Skycontroller 3, et par FPV briller, et 16 gb SD-hukommelseskort, et USB-C-kabel, et ekstra sæt propeller og ANAFI FPV-rygsæk.

Gå til Parrot Anafi-serien her

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive