Porsche og Boeing går sammen om udviklingen af en ny flyvende drone bil

I Boeings forstatte bestræbelser på udviklingen af en personlig flyvende drone bil, har Boeing underskrevet et aftale om at udforske fælles fælles interesser indenfor dette nye felt, med luksusbilproducenten Porsche. Nedenfor kan du se en konceptvideo offentliggjort af World News, der viser hvordan deres fælles bestræbelser en dag kan resultere i.Flyvende biler - eller drone-taxaer - er ikke helt nye, men teknologien modnes, og det ser ud til at komme tættere på kommerciel brug i bred skala. eHang var en tidlig spiller i feltet og har annonceret planer om at levere en flyvende drone-service i Kina: Dubai driver allerede en drone-taxatjeneste.

Bymiljø-mobilitet som er et varmt emne i år - er relateret, med Amsterdam, der er vært for en UAM-fokuseret konference og byer i hele Europa og USA, der engagerer sig i diskussioner om, hvordan transportsystemer muligvis rykker op snarere end ud, og løser nogle af verdens mest problematiske trafikproblemer .

Med Boeing og Porsche i samarbejde, er det uklart, om resultatet ender ud i en flåde af droner - noget, der vil spille på Boeings styrke - eller en eventuel luksusmodel i form at en flyvende sportsvogn, hvilket er, hvad Porsches ekspertise ville indikere.

Uanset hvad, siger Dean Donovan i Forbes:

”Der vil være et flyvende sportsbilmarked for personer, der ønsker at flyve (og køre) køretøjet selv. Terrafugia, FLUTR, AeroMobil og PAL-V har alle køretøjer målrettet netop dette marked. Disse flyvende biler har listepriser, der starter ved $ 200.000 og kan koste mere end $ 600.000. Flyvende sportsbiler kunne ændre rejsemønstre til feriehuse eller endda til arbejde under visse omstændigheder. De vil sandsynligvis repræsentere en ny niche indenfor superbilmarkedet eller den øverste ende af bilmarkedet ...

Flådemodeller kan få omkostningerne til at komme ind på UAM-markedet meget lavere end alternativerne og derved stimulere markedet. I stedet for at betale $ 200.000 plus på forhånd for et køretøj, kunne velhavende personer betale en rimelig pris pr. rejse.”

Det er i den øverste ende af målgruppen - men der er også håb om, at nogle af os almindelige dødelige vil være i stand til at hobe sig ind i en Uber-drone og flyve hjem uden at skulle ligge pant i huset.

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive