Vi lancerer nu JJRC H73 Feahoot mini drone - markedet måske bedste drone under 1.600 kr.

JJRC H73 Feahoot mini tilbyder stor værdi for små penge

Vi lancerer nu den nye foldbare mini drone JJRC H73 Feahoot mini drone (se billedet nedenfor).

JJRC H73 Feahoot mini drone med GPS, 2K kamera, Follow Me og 800 meters rækkevidde

Dronen ligner meget sin storebroder JJRC X11 Pro Scouter hobby drone af udseende, og kommer da også med meget lignende specifikationer. Begge droner tilbyder specifikationer som normalt er forbeholdt dyrere droner og kommer begge med 2K kamera, follow me og samme foldbare design. Dog er JJRC H73 en del mindre og vejer under 250 gram til forskel for JJRC X11 Scouter, som vejer 640 gram. Dette betyder også at du ikke behøver dronetegn til JJRC H73 udenfor bymæssig bebyggelse. Se også den nye JJRC H73 i aktion, ved at klikke på videoen nedenfor:

Som noget helt unikt for en drone i denne prisklasse kan JJRC H73 opnå en rækkevidde på helt op til 800 meter som er en del mere, sammenlignet med andre droner i denne prisklasse, hvor standarden er omkring 200 meter. Du får altså med JJRC H73 Feahoot en drone med en bedre rækkevidde end gennemsnittet i denne prisklasse.

Dronen kommer også med GPS for præcis styring samt et kamera der skyder 2K video og 8MP stills! Dette er endnu en feature som er over gennemsnittet i prisklassen under 1.600 kr. Den bedste top af drone mærker i denne prisklasse kommer normalt med Full HD og 5MP i denne prisklasse.

JJRC H73 Feahoot GPS mini drone med kamera

Hvem henvender JJRC H73 Feahoot GPS drone sig til?

JJRC H73 er grundet sit foldbare kompakte design og lette vægt, den perfekte selfie drone, rejse drone eller hobby drone. Dronen kommer også med eksempelvis Headless Mode for nem styring for begynder piloter som også gør dronen perfekt som begynder drone, hvor du får en masse gode specifikationer og features som man normalt skal betale en del mere for. Sammenkoblet med den nyttige funktion follow me, hvor dronen automatisk kan følge og filme dig og en pris under 1.600 kr., gør det JJRC H73 til en af de bedste hobby og selfie mini droner i prisklassen.

Gå til JJRC H73 Feahoot

Hvad er næste trin for opgradering?

I drone branchen følges pris, funktionalitet og kamera kvalitet oftest ad, men med JJRC mærket får man altid god kvalitet til et lille budget. Ønsker du at opgradere på et tidspunkt og kan budgettet strække sig til 2.295 kr. - så anbefaler vi storebroderen JJRC X11 Pro Scouter som bl.a. kommer med 1,6 kilometers rækkevidde og børsteløse motorer til forskel for børstede motorer på JJRC H73.

JJRC X11 Pro Scouter drone med kamera

Du skal dog være opmærksom på at JJRC X11 er en større drone og kræver at man tager et online dronetegn på cirka 15 minutter på Trafikstyrelsens hjemmeside eller på Dronetegn.dk. Du skal blot bruge dit NemId for at logge ind. JJRC X11 Pro Scouter kommer også med en lidt længere flyvetid på 20 minutter, sammenlignet med H73's 14 minutter.

Begge droner giver stor værdi for et lille budget.

Gå til JJRC X11 Pro Scouter

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive