DJI sprøjte droner hjælper til i kampen mod Corona virus

De humanitære anvendelsesområder af drone teknologien bliver ved med at udivide sig. Verdens største dronefabrikant DJI har offentliggjort en artikel, der beskriver, hvordan virksomheden modificerer sprøjtedroner for at hjælpe sundhedsvæsenet i Kina i kampen mod coronavirus.

Coronavirus er blevet et stort helbredsproblem i Kina og over hele verden. I de senere dage screener lufthavne over hele kloden rejsende for de seneste besøg i Kina, og nogle flyselskaber har nu stoppet direkte fly. Dødsfaldet er stigende på det det kinesiske fastland, og samfundene er legitimt bekymrede over at stoppe spredningen af ​​virussen, som kan overføres person til person.

Kinesiske embedsmænd i den offentlige sundhed og den kinesiske baserede droneproducent DJI har været villige til at indføre nye værktøjer til at imødegå udfordringen. DJI har lovet deres tid, penge og ekspertise til at bringe drone-teknologien med ind i kampen.

Sammen med tænketanke for landbrugsteknologi har DJI arbejdet på at bekæmpe sygdommen. Vi har også tilpasset vores Agras-serie af landbrugssprøjtedroner til sprøjtedesinfektionsmiddel i potentielt berørte områder. Droner kan dramatisk forbedre, hvordan Kina forsøger at dræbe virussen i offentlige områder: De kan dække større arealer end traditionelle metoder, samtidig med at de reducerer risikoen for arbejdstagere, der ellers ville bruge mere tid, og også potentielt udsættes for både virussen og desinfektionsmidlet.

Droner til sprøjtning giver mange kritiske fordele, især i en nødsituation - de kan være op til 50 gange hurtigere end traditionelle metoder, og de kan holde menneskelige operatører væk fra fare. Relaterede enkle og billige at betjene kan droner hurtigt mobiliseres. DJI demonstrerede for nylig en anden humanitær anvendelse af sprøjtedroner i Tanzania med brugen af ​​droner til at hjælpe med at bekæmpe malaria, der bærer myg.

Ud over sprøjtedesinfektionsmiddel er droner blevet brugt som et vigtigt redskab til hurtigt at uddanne offentligheden. Droner monteret med højttalere eller flyvende bannere leverede værdifuld information. Derudover siger DJI: "Termiske kameraer på droner blev også brugt til at overvåge kropstemperatur, så medicinsk personale kan identificere nye potentielle tilfælde."

Med infektion fra person til person kan levering af droner vise sig at være en anden hjælp til at stoppe spredningen af ​​virussen, siger virksomheden. Dronelevering vil give berørte husholdninger mulighed for at modtage forsyninger uden at risikere spredning af infektion.

DJI opfandt #DronesForGood-bevægelsen. Med coronavirus-svaret demonstrerer de nye måder, hvorpå droner kan bidrage til de problemer, samfundet står overfor i hele verden. Romeo Durscher, Senior Director for Public Safety Integration at DJI, er citeret: ”At hjælpe med inddæmmelsen af ​​en sygdom, samtidig med at det var sikkerheden for personalet, var meget vanskeligt at gøre i fortiden,” sagde Durscher. ”Dette var en komplet græsrodsbevægelse. Brugere inspirerede os til at gribe ind, og det var værd at gøre det. Det legemliggør DJI-ånden, hvor enhver med adgang til disse nye værktøjer kan hjælpe med at forbedre deres miljø og hjælpe samfundet. ”

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive