EHang lancerer ny drone til brandbekæmpelse i højder
   2020/08/06     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
EHang lancerer ny drone til brandbekæmpelse i højder

Nu introducerer verdens førende passagererdrone platform EHang, en ikke helt ny drone, men en ny applikation. EHang lancerer nemlig en ny version af EHang 216, som er specielt udviklet til brandbekæmpelse i højder.

EHang lancerer ny brandbekæmpelses drone

EHangs nye brandmandsdrone har fået navnet EHang 216F, og er specielt designet til brandbekæmpelse i højder. EHang beskriver 216F som "verdens første intelligente luftbårne store-payload med stor nyttelast”. Mens brandbekæmpelsesmulighederne for 216F er imponerende, er EHangs evne til at oversætte deres platform fra den fremtidige anvendelse af personbefordring og bymiljømobilitet til aktuelle kritiske applikationer så som søgnings - og redningsopgaver, godstransport og nødtjenester endnu mere imponerende. Drone-taxaer er muligvis mange år væk fra mainstream-implementering, men brandbekæmpelsesdroner tilbyder et kritisk værktøj her og nu.

Se også EHang 216F i aktion ved at klikke på videoen nedenfor:

EHang demonstrerede 216F ved en lanceringsbegivenhed i Yunfu, Kina. 216F kan transportere op til 150 liter brandbekæmpelsesskum og 6 brandslukningsbomber på en enkelt tur: 216F kan nå en højde på op til 600 meter. Ved hjælp af et zoomkamera med synligt lys til hurtigt at identificere brandens placering, svæver 216F "nøjagtigt på plads og bruger en lasermåleanordning til at affyre (i rækkefølge) en vinduesbryder, brandslukkende "bomber" og derefter brandbekæmpelsesskum. Flere 216F'er kan indsættes for hurtigt at slukke ilden.

EHang 216F er verdens mest intelligent brandmandsdrone

EHangs grundlægger, formand og administrerende direktør, Huazhi Hu sagde ved lanceringsbegivenheden, ”Vi er glade for at introducere EHang 216F AAV-brandbekæmpelsesløsning, der løser vanskelige udfordringer i relation til brandbekæmpelse i højder. Brandbekæmpelsesdronen fremhæver den praktiske anvendelse af vores passagerklasse AAV-platform til forskellige smarte bystyringsbehov. Potentialet i vores intelligente AAV-teknologiplatform er ubegrænset”.

”Brandbekæmpelse og redningsopgaver er et kapløb med døden. Ved at drage fordel af den hurtige reaktion og centraliserede styring af EHang AAV-platformen, kan vi i høj grad forbedre effektiviteten af ​​vores indsats”, siger Weiqiang Chen, lederen af ​​en brandstation i Yunfu. EHangs intelligente brandbekæmpelsesløsning kan effektivt løse vanskelige problemer i bekæmpelsen af ​​brande i eks. højhuse og skyskrabere. Dette supplerer de eksisterende brandbekæmpelsessystemer og vil forbedre samfundets evne til at reagere på nødsituationer. ”

Ehang F216 brandmandsdrone

Brande i højhuse og skyskrabere er et voksende problem i hele verden. Højden på brandredningsstiger og rækkevidden af branddyser er normalt mindre end 50 meter, og deres operationer er ofte begrænset til den ene side af en bygning. Eftersom højhuse ofte er placeret i bycentre, kan trafikken endvidere forlænge responstiderne betydeligt. Den intelligente brandbekæmpelsesdrone fra EHang er et bedre alternativ til håndtering af brande i højder.

EHang 216F forventes at blive indsat i bymæssige brandstationer for at hjælpe med brandbekæmpelse inden for en radius på 5 km, skriver EHang. EHangs autopilot og centrale ledelsesteknologier gør det muligt at sende en flåde af EHang 216Fs fjernt som første reaktion, også før brandmændene ankommer. Dette forkorter responstiden markant og kan reducere skader og redde liv.

Indtil for nylig har det kinesiske firma EHang fokuseret på produktion af multicopters, der bruges som dronetaxier og til transport af turister. Med de fuldt udstyrede EHang 216F AAV'er og kommando-og-kontrolsystem, tilbyder denne løsning omfattende tjenester, herunder efterforskning, brandbekæmpelse og redningsopgaver.

EHang 216F brandbekæmpelses drone

I øjeblikket testes den flyvende Ehang 216F i Yunfu med det formål at udvide operationerne til hele Kina, før dronen når ud til resten af ​​verden.

Kilde: EHang

Læs også vores tidligere artikel om den kommende EHang 184 - den personlige transportdrone

Gå til droner

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text