Airspeeder - flyvende bemandede racing droneløb bliver snart en realitet
   2020/09/19     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Airspeeder - flyvende bemandede racing droneløb bliver snart en realitet

Velkommen til verdens nyeste motorsport kaldet Airspeeder som fortalt er bemandede racing droneløb med hastigheder op til 160-200 km/t.

  • Airspeeder er et selskab, der sigter mod at køre racing løb med bemandede elektriske flyvende droner og køretøjer.

  • De såkaldte Speeders er i stand til at flyve med hastigheder på op til 195 km/t.

  • Motorsporten har til formål at fremme den elektriske vertikale start og landing (eVTOL) -sektor, hvilket kan bane vejen for en alder af lufttaxier.

Airspeeder bemandede racing droneløb

Airspeeder, verdens nyeste motorsport, ventes at debutere med sit første løb i 2021.

Hvad kan du forvente at se? Noget af en blanding mellem Red Bulls luftkørsel og pod-racing-scenerne fra "Star Wars: The Phantom Menace" - bemandede elbiler, der flyver tæt sammen i ørkenen med hastigheder op til knap 200 km/t, som dykker ud af klipper og overflyver søer, alt sammen mens man forhåbentlig undgår kollisioner.

Airspeeder - Bemandede racing droneløb

Airspeeder kalder sine køretøjer for flyvende elbiler, men det er sandsynligvis lettere at tænke på de hvide multikoptere som droner i bilstørrelse. De flyvende bemandede dronebiler er drevet af elektriske batterier og kulfiberfartøjet anvender otte propeller til at flyve, og de vippbare motorer er designet til at give piloter mulighed for at navigere gennem banens pyloner ved høje hastigheder.For at forhindre nedbrud og kollisioner, samarbejder Airspeeder med virksomhederne Acronis og Teknov8 om at udvikle "højhastigheds kollision forhindringssystemer" til sine Speeders.


Airspeeder bemandede racing droneløb

"Da de konkurrerer, vil Speeders bruge banebrydende LiDAR- og Machine Vision-teknologi for at sikre tæt, men sikker racing med definerede og digitalt styrede flyveområder omkring tilskuere og officials," skriver Airspeeder i et blogindlæg.Ud over motorsport håber Airspeeder at hjælpe med at fremme den elektriske vertikale start og landingssektor, også kaldet for eVTOL. Denne sektor er, hvor virksomheder som Uber, Hyundai og Airbus arbejder på at udvikle lufttaxier, som en dag kan drive dele-industrien ind i vores himmel. I 2040 kunne den autonome byflyindustri være 1,5 mia. dollars værd, ifølge en rapport fra 2019 fra Morgan Stanley.Der er stadig mange tekniske og lovgivningsmæssige forhindringer. Matt Pearson, Airspeeders grundlægger og administrerende direktør, mener, at den futuristiske motorsport ikke kun hjælper med at fremskynde processen, men også baner vejen for selvkørende biler.

”Selv med autonome køretøjer på jorden er det en vanskelig ting at få gjort korrekt, fordi computere skal træffe beslutninger meget hurtigt,” siger Airspeeders grundlægger og administrerende direktør, Matt Pearson i Airspeeders blogindlæg. ”Men i et racermiljø har du en ret kontrolleret bane og du har evnen til at få alle køretøjerne til at samarbejde med hinanden. Du har en hel masse køretøjer, der taler med hinanden, så hvis der er en hændelse, eller en pilot sænker farten, eller der er en trafikprop på banen, er de alle klar over det imellem hinanden. Dette er noget, vi tror vil revolutionere autonome køretøjer på jorden. Det er teknologi, der vil gøre flyvende biler til virkelighed i vores byer i fremtiden."Airspeeder har endnu ikke annonceret en dato for det første løb, men Pearson siger, at han håber at arrangere tre løb i løbet af den første sæson. Virksomheden udvikler to baner: en i Californiens Mojave-ørken og en nær Coober Pedy i det sydlige Australien.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text