Skydio indtager nu det asiatiske Stillehavsmarked med nyt kontor i Japan
   2020/10/19     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Skydio indtager nu det asiatiske Stillehavsmarked med nyt kontor i Japan

Den amerikanske droneproducent Skydio er klar til at udvide og indtager nu det asiatiske marked i og åbner Skydio Japan i næste måned.

Skydio 2 autonom drone med 4K

Skydios første ekspansion i udlandet er et bevis på den fantastiske vækst, virksomheden har oplevet det sidste år. Skydio har markeret sig med den autonome drone teknologi og ved at etablere sin plads som en førende amerikansk-baseret droneproducent. Skydio X2D er en af ​​fem drone-løsninger på det amerikanske forsvarsministeries"Blue sUAS" -liste. Virksomheden modtog rekordstor finansiering i år; og meddelelser at nye partnerskaber og kontrakter fortsætter med at komme. Skydio Japan er "det første trin i en bredere international ekspansionsstrategi efter Skydios seneste $ 100 mio. serie C-finansieringsrunde", skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Tom Moss, Skydios første investor og første Chief Operating Officer, vil fungere som CEO for Skydio Japan. Moss har haft flere højt profilerede stillinger inden for højteknologi, herunder som General Manager for Android for det japanske og det asiatiske stillehavsmarked hos Google.

”Jeg er glad for at kunne bringe Skydios verdensledende autonome drone-teknologi til Japan. Vores fokus på det japanske marked vil være at skabe et sikrere og mere produktivt samfund, der bygger på den tidlige succes, vi allerede har haft i Japan med at understøtte sikker, pålidelig og skalerbar inspektion og vedligeholdelse af infrastruktur som broer, skyskrabere og kraftværker, såvel som katastrofeberedskab og mere, ”sagde Tom Moss, administrerende direktør for Skydio Japan.

”Vi er glade for at bringe vores autonome drone-teknologi til Japan, som vi mener er på vej til at blive en model for verden med hensyn til en vellykket integration af droner i den bredere økonomi og samfund i stor skala,” sagde Adam Bry, administrerende direktør af Skydio.

Mens Skydio har markedsført deres amerikanske oprindelse stærkt, idet de drager fordel af de nuværende regeringsaktioner for at begrænse køb af droner fremstillet i Kina og andre børsnoterede lande, åbner Skydio nu deres første kontor udenfor USA i Japan, som viser at Skydio er klar til at producere til en global kundebase.

Kontoret vil være placeret i Roppongi 3-1-1, Minato-Ku, Tokyo, 106-0032 fra midten af november 2020.

Læs også vores tidligere artikel om Skydio 2 her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text