Ehang afslører autonom tung-løfte drone (AAV) til kort-og mellemlang luftlogistik
   2020/10/23     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Ehang afslører autonom tung-løfte drone (AAV) til kort-og mellemlang luftlogistik

EHang Holdings Limited (Nasdaq: EH), verdens førende autonome luftfartøjs ("AAV") og teknologiplatformselskab, har afsløret EHang 216L. EHangs tung-løftedrone er ideel til kort og mellemlang luftlogistik - både i byer og landdistrikter.

EHang 216L kan bære en nyttelast på hele 200 kg - som EHang siger er, så vidt de ved, er den største kendte mulige nyttelast til multi-rotor AAV'er.

“EHang 216L er en anden god anvendelse af den verdensledende AAV-teknologiplatform til at imødekomme andre reelle markedsbehov indenfor logistik,” skriver Ehang i deres pressemeddelelse. EHang har været adræt med at finde applikationer til deres signaturpassager-droner, der allerede kan implementeres i dag, før infrastruktur og regulering til støtte for byluftmobilitet (UAM) er bredt tilgængelig. Parallelt med at udvikle banebrydende passager-drone-applikationer i Kina, såsom sightseeingture i luften, udvikler de applikationer, herunder brandbekæmpelsesdroner, ambulancedroner, søgning og rednings-droner og fragtleverings-droner.

Ehang autonom tung-løft drone

“... EHang 216L åbner op for flere kommercielle muligheder for virksomheden i forskellige by- og landdistrikter indenfor kort-til-mellemlang luftlogistik, der kræver hyppige og punkt-til-punkt flyveopgaver,” siger pressemeddelelsen. EHang 216L kunne bruges af eksempelvis energi industrien til at forsyne offshore olierigge autonomt eller til logistik i internationale havne eller til en lang række andre applikationer.

”Ifølge Frost & Sullivan kunne det globale logistikmarked for bymæssig luftmobilitet (“ UAM ”) nå op på 46 mia. Dollars inden 2023 (en anslået CAGR på 740%),” siger EHangs pressemeddelelse. "Kina forventes at være det største regionale marked i verden i 2023 og tegner sig for 45% af det globale UAM-marked for logistik."

"Vi er begejstrede for at afsløre en ny version af AAV efter EHang 216F," siger EHangs grundlægger, formand og administrerende direktør Hu Huazhi. ”EHang 216L vil imødekomme efterspørgslen efter tungløft-AAV'er til kort-og-mellemlang luftlogistik. Med stigende nyttelast og flyveområder forventes luftlogistik at være en af ​​de første kommercielle anvendelser af AAV'er, da den har højere effektivitet, men lavere emissioner end den konventionelle jordtransport. Lanceringen af ​​EHang 216L supplerer også vores eksisterende luftlogistiske AAV-portefølje, der består af den mellemstore Falcon B og den lille GD 2.0X. Det gør det også muligt for os at imødekomme kundernes behov i forskellige tilfælde af brugslogistik. ” skriver Ehang i deres pressemeddelelse.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text