Barcelona-Madrid-kampen var den første "El Clásico" nogensinde, der inkluderede live drone-dækning
   2020/10/29     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Barcelona-Madrid-kampen var den første "El Clásico" nogensinde, der inkluderede live drone-dækning

Det var ikke let at sætte alle brikkerne på plads - men sidste lørdag var FC Barcelona - Real Madrid fodboldkampen den første "El Clásico" nogensinde, der inkluderede live droneoptagelser i kampdækningen. Efter en vellykket mission, instrueret af MEDIAPRO Groups Overon Aerial drone-tjenester, vil det bestemt ikke være sidste gang, droner bruges til at forbedre mediedækningen af større sportsbegivenheder.

Live drone dækning af FC Barcelona Real Madrid El Classico

"LaLigas FC Barcelona - Real Madrid kamp blev det første spil af sin art i historien, hvor tilskuere var i stand til at nyde spektakulære live-droneoptagelser fra Camp Nou," skriver MEDIAPRO i en pressemeddelelse.

Overon Aerial droner leverede optagelser til den officielle kampudsendelse, og leverede live billeder af Camp Nou-stadionet i Barcelona. Holdet fangede forhåndsvisning af kampen, panoramaudsigt over tribunerne, holdets ankomst, spillernes afgang til omklædningsrummet og skud fra hele byen, hvilket gav tv-fans en atmosfærisk oplevelse af spillet. Holdet leverede også optagelser af starten og slutningen af ​​selve kampen (se videoen nedenfor).

Det var ikke let at få alle de krævede tilladelser fra luftrumsmyndigheder samt flere sikkerhedsstyrker og den bemandede flymediedækning. ”Overon Aerial-professionelle tilbragte den sidste måned med at sikre erhvervelsen af ​​alle de krævede juridiske tilladelser (AESA, indenrigsministeriet osv.) For at give den aldrig før sete optagelse af El Clásico,” siger pressemeddelelsen. Barcelona-Madrid kampen er en større begivenhed: en "højrisikokamp, ​​hvis operationer pralede af samarbejdet mellem den tekniske enhed i Mossos d'Esquadra Air Security samt Camp Nou Security-afdelingen," forklarer pressemeddelelsen. "På alle tidspunkter var der behov for minut-for-minut-koordinering, da dronens flyvning faldt sammen med to helikoptere, der svævede over banen, og endda havde at gøre med hverdagssituationer såsom detektering af fjendtlige fly."

Overon Aerial har skubbet grænserne for droneoperation i sport siden starten. ”Som pionér i en blomstrende sektor beskæftiger firmaet i øjeblikket 37 piloter, der har leveret snesevis af produktioner, herunder dækning af LaLiga Santander-kampe, Platinum Awards i Mexico, det europæiske triatlonmesterskab på Malta, det spanske rallymesterskab og verdensmesterskabet i snowboarding”, udtaler MEDIAPRO i pressemeddelelsen. Nu hvor holdet har bevist sikkerheden og succesen med dronedækning over en meget højprofileret begivenhed, kan andre store begivenheder følge trop.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text