DJI flyver ind i 2021 med en ny Enterprise dronemodel
   2021/02/03     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DJI flyver ind i 2021 med en ny Enterprise dronemodel

Efter et år skæmmet af konflikt med den amerikanske regering, håber den kinesiske dronegigant DJI at flyve til tops i 2021 med frigivelsen af den nye ​​DJI Mavic 2 Enterprise Advanced (M2EA).

DJI Mavic 2 Enterorise Advanced

Baseret på det populære omdømme i den populære Mavic-serie er M2EA rettet mod erhvervsmarkeder så som landbrug, minedrift, byggeri, inspektion og landmåling. DJI skriver i en pressemeddelelse: “M2EA har også modtaget nogle bemærkelsesværdige forbedringer, der tager hele serien til det næste niveau. Dette inkluderer enorme opgraderinger af de termiske og visuelle kameraer sammen med tilføjelsen af ​​et RTK-modul, der muliggør meget overlegen positioneringspræcision i realtid. ”

Tjek nogle af de funktioner, M2EA kan prale af:

Massivt 48 MP visuelt kamera

Sammenlignet med den ældre models 12 MP visuelle kamera bevæger M2EA sig op til 48MP med en maksimal billedstørrelse på 8.000 x 6.000. En halv-tommer CMOS-sensor kombineret med 32x digital zoom forvandler den nye model til, hvad DJI kalder, "de mest kraftfulde kameraer, der nogensinde er set på et så letvægtsfly."

Opgraderet termisk billeddannelse

DJI har forbedret M2EAs termiske sensorarray til 640 × 512 termisk opløsning ved en 30 Hz billedhastighed, hvilket igen forbedrer billeddetaljer - et markant spring fra den tidligere models 160 × 120 opløsning. Sensoren har også en 16x zoom sammen med Dual Vision, der giver brugerne mulighed for at skifte mellem termiske, visuelle eller split-view-feeds under en operation.

Avanceret RTK-modul

Med et nyt og avanceret RTK-modul (Real-Time Kinematics) kan M2EA give nøjagtighed indenfor centimeter. En satellitpositioneringsteknik, RTK kan kombinere og sammenligne data fra både fysiske og virtuelle stationer for at korrigere M2EAs kameraposition. Yderligere moduler inkluderer et spotlight med 11lx lysintensitet på 30 meter, en 100db højttaler og en synlighedsfyr med op til 5 KM rækkevidde.

Hurtigere starthastigheder

Forbedringer af M2EA giver operatører mulighed for at fremskynde start. "Med M2EA kan en uddannet operatør pakke ud, forberede og tage afsted på under et minut," siger virksomheden og tilføjer, at den maksimale stigningshastighed er øget til 6 m / s, hvilket gør det muligt for dronen at starte hurtigere. Derudover har M2EA nu en øget maksimal nedstigning op til 5 m / s, hvilket sparer batterilevetid.

Forbedrede waypoint-missioner

At finde vej gennem den skiftende himmel vil ikke være et problem for M2EA med et nyt waypoint system, der kan håndtere op til 240 waypoints. "Sammen med RTK-modulet gør dette det til en af ​​de mest avancerede kompakte inspektionsdroner til dato." Operatører kan automatisere rutinemæssige ruter og fange præcise datapunkter på hver flyvning og automatisk optage visuelle eller termiske billeder.

Endelig er her specifikationerne for M2EA for alle drone-entusiaster:

Startvægt (uden tilbehør) - 909g

Max startvægt - 1.100 g

Dimensioner (L × B × H) - Foldet: 214 × 91 × 84 mm, udfoldet: 322 × 242 × 84 mm (dimensioner varierer afhængigt af moduler og nyttelast).

Hældning: 7 m / s (S-tilstand), 4 m / s (P-tilstand)

Maks hastighed - 72 km / t (S-tilstand, uden vind), 50 km / t (P-tilstand, uden vind)

Maks serviceloft over havets overflade - 6000 m

Maksimal flyvetid - 31 min (målt under 25 km / t under vindstille forhold, flyvetiden varierer afhængigt af moduler og nyttelast)

Modstand mod maksimal vindhastighed - 10 m / s (skala 5)

Maks. Vippevinkel - 35 ° (S-tilstand med fjernbetjening) - 25 ° (P-tilstand)

Se også DJI Mavic 2 drone-serien her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text