De bedste drone lanceringer i 2021
   2021/02/23     Vejledninger og viden , Nyheder om droner og robotter    0 Comments
De bedste drone lanceringer i 2021

De bedste drone lanceringer i 2021

Dronebranchen er inde i en rivende udvikling og der kommer kontinuerligt nye producenter på markedet og de allerede kendte droneproducenter kommer løbende med nye og opgraderede versioner af deres foregående dronemodeller.

Oftest bliver de nye modeller lanceret i starten af det nye år og nogle modeller præsenteres allerede i januar ved den kendte elektronikmesse CES.

Store droneproducenter så som DJI og Autel har allerede været på banen med deres nye og kommende lanceringer på dronemarkedet men også nye droneproducenter så som Sony og C-Fly har præsenteret deres bud på nye dronelanceringer i 2021 indenfor hver deres dronesegment.

Vi bringer i denne artikel årets hidtil bedste dronelanceringer i det følgende.

Autel Dragonfish

Autel Dragonfish

Autel Robotics har meddelt, at Autel, som er en af verdens førende inden for kommercielle / erhvervs-droner og luftbilleddannelse, lancerer den nye Dragonfish-flyveplatform i andet kvartal 2021. Dronen med fastvinge tilbyder en flyvetid på hele 120 minutter/2 timer, start / landing i pladsbegrænsede områder, hurtig implementerings- / monteringstid på under tre minutter og en rækkevidde på op til hele 30 km! Se også Autel Dragonfish i aktion i videoen herunder.

Adaptiv sporing giver dronen mulighed for at spore køretøjer, personer eller andre bevægelige genstande fra en rækkevidde på 2000 meter/2KM og giver dronen mulighed for selvadministrerende terræn, seværdigheder og automatiseret flystyring.

Nyttelasten inkluderer et FLIR® Boson radiometrisk kamera med 640 × 512 / 30Hz opløsning / opdateringshastighed, 1”sensor fotografiske kameraer og andre nyttelaster til specifikke lodrette krav. Systemet kan udvides til at passe ind i næsten enhver arbejdsgang, selvom Dragonfish er specielt designet til overvågning og andre offentlige sikkerhedsanvendelser.

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

Baseret på det populære omdømme i den populære Mavic-serie er M2EA rettet mod erhvervsmarkeder så som landbrug, minedrift, byggeri, inspektion og landmåling. DJI skriver i en pressemeddelelse: “M2EA har også modtaget nogle bemærkelsesværdige forbedringer, der tager hele serien til det næste niveau. Dette inkluderer enorme opgraderinger af de termiske og visuelle kameraer sammen med tilføjelsen af ​​et RTK-modul, der muliggør meget overlegen positioneringspræcision i realtid. ”

Tjek nogle af de funktioner, M2EA kan prale af:

Massivt 48 MP visuelt kamera

Sammenlignet med den ældre models 12 MP visuelle kamera bevæger M2EA sig op til 48MP med en maksimal billedstørrelse på 8.000 x 6.000. En halv-tommer CMOS-sensor kombineret med 32x digital zoom forvandler den nye model til, hvad DJI kalder, "de mest kraftfulde kameraer, der nogensinde er set på et så letvægtsfly."

Opgraderet termisk billeddannelse

DJI har forbedret M2EAs termiske sensorarray til 640 × 512 termisk opløsning ved en 30 Hz billedhastighed, hvilket igen forbedrer billeddetaljer - et markant spring fra den tidligere models 160 × 120 opløsning. Sensoren har også en 16x zoom sammen med Dual Vision, der giver brugerne mulighed for at skifte mellem termiske, visuelle eller split-view-feeds under en operation.

Avanceret RTK-modul

Med et nyt og avanceret RTK-modul (Real-Time Kinematics) kan M2EA give nøjagtighed indenfor centimeter. En satellitpositioneringsteknik, RTK kan kombinere og sammenligne data fra både fysiske og virtuelle stationer for at korrigere M2EAs kameraposition. Yderligere moduler inkluderer et spotlight med 11lx lysintensitet på 30 meter, en 100db højttaler og en synlighedsfyr med op til 5 KM rækkevidde.

Hurtigere starthastigheder

Forbedringer af M2EA giver operatører mulighed for at fremskynde start. "Med M2EA kan en uddannet operatør pakke ud, forberede og tage afsted på under et minut," siger virksomheden og tilføjer, at den maksimale stigningshastighed er øget til 6 m / s, hvilket gør det muligt for dronen at starte hurtigere. Derudover har M2EA nu en øget maksimal nedstigning op til 5 m / s, hvilket sparer batterilevetid.

Forbedrede waypoint-missioner

At finde vej gennem den skiftende himmel vil ikke være et problem for M2EA med et nyt waypoint system, der kan håndtere op til 240 waypoints. "Sammen med RTK-modulet gør dette det til en af ​​de mest avancerede kompakte inspektionsdroner til dato." Operatører kan automatisere rutinemæssige ruter og fange præcise datapunkter på hver flyvning og automatisk optage visuelle eller termiske billeder.

Endelig er her specifikationerne for M2EA for alle drone-entusiaster:

Startvægt (uden tilbehør) - 909g

Max startvægt - 1.100 g

Dimensioner (L × B × H) - Foldet: 214 × 91 × 84 mm, udfoldet: 322 × 242 × 84 mm (dimensioner varierer afhængigt af moduler og nyttelast).

Hældning: 7 m / s (S-tilstand), 4 m / s (P-tilstand)

Maks hastighed - 72 km / t (S-tilstand, uden vind), 50 km / t (P-tilstand, uden vind)

Maks serviceloft over havets overflade - 6000 m

Maksimal flyvetid - 31 min (målt under 25 km / t under vindstille forhold, flyvetiden varierer afhængigt af moduler og nyttelast)

Modstand mod maksimal vindhastighed - 10 m / s (skala 5)

Maks. Vippevinkel - 35 ° (S-tilstand med fjernbetjening) - 25 ° (P-tilstand)

DJI FPV

DJI FPV drone

Rygterne har summet i lang tid og meget tyder på at DJI lancerer deres første FPV racing drone allerede i marts 2021. Detaljer omkring dronen er stadig sparsommelige og vi vil derfor bringe mere omkring DJI FPV dronen senere når mere er blevet afsløret.

C-Fly Faith 2 Pro

C-Fly Faith 2 Pro drone

C-Fly har lanceret en ny kvalitetsdrone til hobbypiloter ved navn Faith 2 Pro.

Dronen kommer med en række specifikationer som gør den konkurrencedygtig med andre lignende droner så som DJI Mini 2 og Hubsan Zino, men til en lavere pris.

Faith 2 Pro er C-Flys seneste foldbare mini drone og kommer bl.a. med et knivskarpt 4K/30fps kamera med Ambarella A12,1/3" CMOS Sony sensor, 3-akset mekanisk stabiliseret gimbal, GPS/GLONASS, børsteløse motorer, samt intelligent follow me (dronen kan følge og filme dig) og waypoints (dronen flyver automatisk planlagt rute). Dronen kan nemt styres af både begyndere og øvede drone piloter. Med Faith 2 Pro behøver du ikke at bekymre dig om at løbe hurtig tør for batteri, da dronen kommer med et 11.4V 3100mAh Lipo 3S batteri som giver dig op til hele 35 minutters flyvetid.

Med Faith 2 Pro får du en af markedets bedste droner i sin prisklasse, som er spækket med egenskaber som indtil nu kun har været forbeholdt droner i dyrere prisklasser. Faith 2 Pro kommer også med en lækker fjernkontrol samt en opbevaringstaske. Den tætteste konkurrent til denne drone er DJI Mini 2 men med Faith 2 Pro får du samme egenskaber for en meget lavere pris.

Læs mere og bestil C-Fly Faith 2 Pro her

Sony Airpeak

Sony Corporation ("Sony") har afsløret Airpeak-dronen på CES2021 som en del af sit drone-projekt inden for AI-robotik.

Sony Airpeak drone

Sony lancerede Airpeak-brandet med det mål at videreudvikle nutidens drone-teknologi, samtidig med at det yderste inden for værdiskabelse. Som den første fase af dette projekt lancerer Sony en ny forretning målrettet til professionel fotografering og videoproduktion i foråret 2021. For fuldt ud at understøtte kreativiteten hos videoskabere kan dronens nyttelast udstyres med en Alpha ™ spejlfrit kamera til optagelse af høj kvalitet, luftfoto og fotografering i høj kvalitet. Airpeak, branchens mindste klasse af drone, der kan udstyres med Alpha-systemet, er i stand til dynamisk filmoptagelse og præcis, stabil flyvning og sigter mod at bidrage til underholdningsverdenen og samtidig forfølge nye muligheder for kreativt udtryk.

Sony vil fortsætte med at sende projektrelaterede oplysninger fremadrettet og er fortsat engageret i co-creation-aktiviteter, der fører op til lanceringen af ​​Airpeak for at få feedback fra professionelle drone-brugere.

Chasing M2 Pro undervandsdrone

Chasing M2 Pro undervandsdrone

Chasing Innovation er blandt markedets førende producenter af undervandsdroner både til erhverv og til private og har netop lanceret Chasing M2 Pro undervandsdronen til erhverv.

Chasing M2 Pro har 8 vektordrevne thrusterlayout, som tillader OMNI-bevægelse i alle retninger. Sammenlignet med CHASING M2 er M2 Pro-motoren blevet opgraderet med 50%. Den maksimale hastighed er 4 knob, dybden er 150 meter og den maksimale vandrette radius er 400 meter (med valgfrit 400 m kabel).

M2 pro understøtter AC og batteri hybrid strømforsyning for at opnå ubegrænset batterilevetid. Ikke kun kompatibel med sofistikerede tilbehørsmuligheder så som Grabber Claw/Gribeklo, Floodlight og laser scaler osv., Men også kompatibel med Control Console (skærm med høj lysstyrke), dockingstation, USBL undervandspositionering, 700Wh batteri, multibeam-ekkolod, hjælpekamera og andet M2 Pro Exclusive Enhanced tilbehør.

CHASING M2 Pro kommer med et indbygget EIS-billedstabiliseringskamera med 4K / 1080p og 12 megapixel, 4000 lumen LED-lys, aftageligt batteri og aftageligt Micro SD-hukommelseskort. Den kompakte krop af aluminiumslegering (vejer mindre end 6 kg tillader betjening af en person og hurtig implementering på 3 minutter.

CHASING M2 Pro er din bærbare, brugervenlige og pålidelige lette industrielle undervandsdrone og ROV.

Kabel inkluderet er 200 m.

Læs mere og bestil Chasing M2 Pro her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text