HEISHA DNEST til Autel EVO 2 og DJI Mavic
   2021/06/13     Vejledninger og viden , Nyheder om droner og robotter    0 Comments
HEISHA DNEST til Autel EVO 2 og DJI Mavic

Den nye HEISHA DNEST til Autel EVO 2 og DJI Mavic er et drone-in-the-box-opladningssystem, der giver brugerne mulighed for at arbejde med deres valg af kommerciel drone (COTS). (Se videointro nedenfor.) HEISHAs DNEST giver vejrbeskyttelse, opladning og mere for at gøre kommercielle drone løsninger til automatiserede såkaldte drone in the box-løsninger.

Den sidste version af DNEST har et smart kontrolpanel til droneopladning, der gør det muligt for drone-opladningssystemet at arbejde med droner med 3S og 4S batterier. Den nyeste HEISHA DNEST til Autel EVO er bygget på Autel EVO 2 drone-serien: og er kompatibel med modellerne 6K, 8K og RTK. Brugere kan skifte mellem DJI Mavic og Autel EVO: HEISHA skriver, at næsten alle de kommercielle multirotor-droner fra de to mærker er kompatible med opladningssystemet.

Den nyeste HEISHA DNEST-version er et gennembrud i branchen, skriver de i en pressemeddelelse fra HEISHA, der tillader forskellige mærker af droner at dele den samme opladningsplatform og muliggøre en bred vifte af nye applikationer. Den nye DNEST er det perfekte værktøj til droneudbydere, hvis flåde kan omfatte kommercielle droner fra begge producenter. For droneoperatører, der bruger forskellige droner til en række applikationer på et jobsted, giver DNEST en universel løsning.

Samarbejdet mellem Autel og HEISHA har en præcisionslandingssuccesrate på mere end 99%, siger HEISHA. Den nye HEISHA DNEST til Autel EVO og DJI Mavic giver nye niveauer af autonomi og værdi for kraftige, let tilgængelige og billigere COTS-droner.

Gå til droner

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text