GE lancerer erhvervsdroner med kamera på det globale marked sammen med Microdrones
   2021/07/21     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
GE lancerer erhvervsdroner med kamera på det globale marked sammen med Microdrones

Verdens energileder GE (General Electric) og den globale kortlægningsudbyder Microdrones har indgået et samarbejde om at lancere GE erhvervsdroner og professionelle droner med kamera på markedet.

Det verdensomspændende licenspartnerskab vil gøre det muligt for Microdrones at “bringe GE-industrielle dronelinjer på markedet globalt, hvilket giver fagfolk adgang til kraftig luft- undersøgelsesteknologi, der gør dem i stand til at arbejde mere effektivt, præcist, sikkert og rentabelt,” skriver Microdrones i en pressemeddelelse.

Partnerskabet repræsenterer GEs første indtræden på det kommercielle dronemarked: men virksomheden har udviklet deres droneløsninger i årevis og annoncerede allerede dannelsen af ​​GE Aviation i 2017. I 2019 meddelte virksomheden, at de ville integrere Auterions open source-software i deres voksende drone serie af kommercielle droner. Nu meddeles der i pressemeddelelsen, at “GEs industrielle drone serie, tilføjer et imponerende nyt produkt til den eksisterende Microdrones teknologi portefølje. MdLiDAR1000LR-systemet hjælper fagfolk med at indsamle data fra længere rækkevidde (især nyttigt ved arbejde i stejle terræn), mens man afdækker et større areal pr. flyvning. ”

GEs industrielle drone serie, fremstilles på Microdrones-anlægget i Siegen, Tyskland; systemer vil blive solgt og understøttet på seks kontinenter. Alle produkter, der er en del af GEs industrielle drone-serie, er udstyret med forbedringer i relation til flyveeffektivitet samt forbedrede sikkerhedsfunktioner.

Ifølge Microdrones CEO Vivien Heriard Dubreuil, “Med et industrielt fokus er GEs industrielle drone-serie modulær, udvidelig, opgraderbar og nem at bruge til produktion af geospatiale data af høj kvalitet. Dette er en gevinst for både GE og Microdrones og vigtigst af alt vores fælles kunder. ”

GE Licensing Senior Managing Director Thomas Buccellato konkludereder i pressemeddelelsen: ”GEs industrielle drone-serie, er en stærk udvidelse og passer til GE-brandet over hele verden. Vi kan levere feltprøvet inspektion, landmåling og geomatik teknologi, der supplerer vores vigtigste industrielle segmenter. Dette er bare begyndelsen på noget meget lovende, da vi arbejder med Microdrones for at skalere dette op og tilbyde meget kraftfuld og pålidelig drone-landmåling til vores industrielle kunder over hele verden. ”

GE Industrial droner med kamera starter med en markedsfordel: De blev udviklet til at imødekomme behovene hos en af ​​de største multinationale virksomheder i verden, og de produceres af en respekteret europæisk leverandør af løsninger. Når drone-serien kommer på markedet, kan de give ny konkurrence om markedsandele.

Se vores droner med kamera her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text