Volansi gennemfører første autonome mission indenfor maritime droneleveringer
   2021/08/21     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Volansi gennemfører første autonome mission indenfor maritime droneleveringer

Den 18. juli 2021, afsluttede Volansi, som er brancheleder indenfor autonome Vertical Take-off and Landing (VTOL) point-to-point drone-leveringstjenester, den første autonome Unmanned Aircraft Systems (UAS) maritime fragtlevering mellem to bevægelige amerikanske regeringsskibe, ud for kysten i Key West, Florida i USA.

De maritime fragtleverancer, blev gennemført i løbet af tre separate flyvninger. De to første blev afsluttet med VOLY 10 drone-serien, som er i stand til at løfte op til 10 kilo last i over 67 km. Disse flyvninger startede fra en Militær Sealift Command Expeditionary Transport og fløj 15 sømil til US Coast Guard (USCG) Cutter William Trump. Den tredje flyvning blev afsluttet med VOLY 20-serien, som har en rækkevidde på op til 564 kilometer og en gennemsnitlig krydstogthastighed på 120 kilometer i timen, og er i stand til at transportere op til 10 kg. gods. VOLY 20 gennemførte 1,6 kilometer lang flyvning i vind på op til 32 km / t til landingspunktet, USCG Panga, før den lykkedes at vende tilbage.

Med sin UAS VTOL -flåde, har Volansi til formål at fjerne begrænsninger pålagt af fjerntliggende steder og barske miljøer. Disse faktorer gør ofte afgørende missioner, såsom levering af kritiske forsyninger eller indsamling af oplysninger, vanskelige, hvis ikke direkte umulige. På grund af uafhængigheden af landingsbaner, et lille operationelt fodaftryk og endda evnen til at transportere last og sensorer samtidigt på nogle modeller, er Volansis flåde i stand til at overgå disse forhindringer.

"Dette er en bemærkelsesværdig milepæl, der signalerer en lys fremtid for autonom fragtlevering," siger administrerende direktør, Dr. Will Roper i en pressemeddelelse. “Volansi er den første til at levere last med UAS -systemer med ISR -kapacitet fra et regeringsskib, der anvender en enkelt ground station. Med sine banebrydende VTOL-kompetencer, er Volansi godt positioneret til at levere kritiske fragtforsyninger til vores forsvarskunder indenfor tidsfølsomme missioner for at spare tid, penge og liv. Vi ser frem til at udvide vores flåde for at levere tungere nyttelast og rejse længere distancer i den nærmeste fremtid. ”

Dette er blot det seneste i en række præstationer for Volansi, som tidligere har gjort fremskridt indenfor lastlevering og medicinsk forsyning, og har fået deres forsvarsselskab valgt af det amerikanske luftvåben til at deltage i Skyborg Vanguard -programmet.

Se også vores droner her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text