Drone guide til DJI Mavic 2: Hvilken drone model skal du vælge?

Mavic 2 Pro vs Mavic 2 Zoom: Hvilken skal du købe?Den nye Mavic 2-serie leveres i to versioner: Mavic 2 Pro og Mavic 2 Zoom. Begge er fantastiske droner, og det kan være svært at vælge imellem dem. Lad os se, om Pro eller Zoom passer bedst til dine behov!


Hvad er fælles for begge droner?Lad os gøre det klart fra begyndelsen. Flyve ydelsen er den samme på både Pro- og Zoom-versionerne af DJI Mavic 2. Med en maksimal hastighed på 72 km /t, kan de begge flyve i op til 31 minutter. Derudover kan de både skyde 4K-videoer med en bithastighed på 100 Mbps. De deler også lignende intelligente funktioner, som Hyperlapse og ActiveTrack 2.0. Begge modeller indeholder store forbedringer i forhold til Mavic Pro.


Mavic 2 Pro VS Mavic 2 Zoom: ForskelleneSå hvad er forskellen? For at gøre det meget simpelt så er den største forskel på dronerne simpelthen kameraerne der kommer med DJI Mavic 2 Pro og Zoom.Her er deres kamera sammenligning tabel:

Mavic 2 Pro vs Zoom: Funktioner Kun på Zoom

Unik Zoom linseZoom-versionen holder 1 / 2,3-billedsensorens størrelse, men det der virkelig brillierer, er zoomobjektivet med en 24mm-48mm brændvidde. 2x zoom lyder måske ikke imponerende, men når du bruger det og ser resultaterne, vil du helt sikkert sætte pris på det antal dynamiske perspektiver, som det tillader dig. Ikke alene kan du få perfekte kompositioner til dine skud fra en længere afstand, men det er også muligt at ændre synsfeltet for et mere dramatisk udseende. Med det nye zoomobjektiv, er dine kreative muligheder endeløse. Nyd 4x tabløs zoom, når du optager Full HD-videoer.

Med Mavic 2 Zoom's 12 megapixelsensor kan du udskrive dine bedste billeder så store som 30 x 20 tommer.

Fantastisk Quickshot "Dolly Zoom"Mavic 2 Pro og Mavic 2 Zoom understøtter en rig mængde nye kameratilstande, men der er en unik tilstand til Zoom-modellen. Den hedder
Dolly Zoom. For de af jer, der ikke ved, hvad Dolly Zoom er, er det også kendt som Vertigo-effekten. Dybest set er det en visuel effekt, hvor hovedfaget forbliver det samme, men baggrunden bliver bredere eller smalere. Bare se videoen nedenfor for at få en bedre ide om, hvad Dolly Zoom kan oprette.

Superopløsningsfoto med "SuperRes"Denne helt nye Super Resolution-funktion understøttes kun af Mavic 2 Zoom. Når du tager et billede i 24 mm ækvivalent 5, vil kameraet fange og patchere ni fotos med dens telefotobjektiv, hvilket resulterer i et 48-megapixel superopløseligt billede.

Mavic 2 Pro vs Zoom: Funktioner Kun på Pro Hasselblad kamera med 1-tommers billedsensor


Mavic 2 Pro's kamera, er udviklet i samarbejde med Hasselblad og tilbyder fremragende kvalitet og detaljer fanget i 20 megapixel opløsning. På grund af den større sensor og 28 mm tilsvarende primære objektiv kan ISO gå op til 12800, hvilket er meget højere end Zoom-versionen.

Med kombinationen af en ny justerbar blænde og større sensor kan lavt lysmiljøoptagelser klatre op til nye højder med ekstremt lav billedstøj og præcis farvegengivelse.

HNCS & 10-bit Dlog-M Farveprofil


I modsætning til Zoom-versionen, bruger Mavic 2 Pro HNCS (Hasselblad Natural Color Solution) teknologi til mere naturlige og præcise farver. Det understøtter også en 10-bit Dlog-M farveprofil, der genererer højere dynamisk rækkevidde og dybere farver, til både videoer og stillbilleder. Med den opgraderede farveprofil er Mavic 2 Pro i stand til at optage over 1 milliard farver, mens Zoom-versionen registrerer 16 millioner farver.

HDR Video


Med 4K 10-bit HDR-understøttelse, kan DJI Mavic 2 Pro tilsluttes et 4K HLG-tv og afspille optagelser med de rigtige farvetoner, herunder lysere højdepunkter og øget kontrast, der gør HDR så tiltalende. Alt uden tidskrævende post-redigering.


Mavic 2 Pro vs Zoom: Funktioner på begge versionerForbedrede HDR-fotos


Selv om begge versioner er i stand til at opfange forbedrede HDR-fotos, er deres eksponeringsværdi stadig anderledes. Sammenlignet med DJI Mavic 2 Zoom med 13 EV stopper Mavic 2 Pro med Hasselblad-kameraet op til 14 EV stop, hvilket giver endnu højere dynamisk rækkevidde og mere billedklarhed.

Uden at blive for teknisk, betyder det, at begge kameraer kan bevare mange informationsbits i undereksponerede og overeksponerede områder af billedet. Disse kan inddrives i efterbehandling for at skabe mere detaljerede billeder, især med DJI Mavic 2 Pro. Se på billederne nedenfor for at få en ide om forskellen mellem 13 EV og 14 EV.

Konklusion: Hvilken drone model skal du købe?


Lad os beslutte os for valget af drone model. Mavic 2 Pro giver dig billeder med forbløffende detaljer og klarhed samt HDR-videoer med levende farver, uanset hvor lyse eller dårlige miljøet er. Men hvis du foretrækker en drone med bredt zoom og fast fokus feature eller en drone, der kan skyde filmskabende videoer med betagende visuelle effekter, så er DJI Mavic 2 Zomm det rette valg for dig.

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive