DJI lancerer Mavic 2 Enterprise
   2018/10/30     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DJI lancerer Mavic 2 Enterprise

DJI lancerer ny Mavic 2 for enterpriser

DJI har netop lanceret deres seneste DJI Mavic 2 Enterprise - en fuldblods professionel drone med den lette vægt og kompakte form som en forbrugermodel.



Med Mavic 2 Enterprise har DJI flyttet Mavic drone serien over i det professionelle rum: dronen leverer en række funktioner designet specielt til erhvervsmarkedet.

En af Mavics mest overbevisende funktioner, har altid været dens portabilitet - det foldbare design gør dronen perfekt at bære rundt, enten på store eventyr eller fra jobsite til jobsite. Nu har DJI slået sig ind på vertikale industrier som infrastrukturinspektioner og nødtjenester, der kræver portabilitet – og dronen er spækket med en masse funktionaliteter og tilbehør der gør DJI Mavic 2 Enterprise til et oplagt valg til erhverv.

"Droner er utrolige værktøjer, der kan gøre vores redningsmænd mere effektive, forenkle nogle af vores opgaver og give overkommelig beskyttelse mod himlen. Det er en stor ting. "Dean Morales, brandmand, Mesa Fire & Medical Department. "Vi søger altid en bedre måde at tjene vores samfund på. Med brug af droner bliver livene reddet. "

"Med Mavic 2 Enterprise har DJI skabt en drone, der gør kraftig teknologi tilgængelig for alle virksomheder og revolutionerer, hvordan de gør deres arbejde," sagde DJIs præsident Roger Luo. "Mavic 2 Enterprise er verdens mest dygtige kommercielle drone, der er specialbygget til at servicere vores industripartners operationelle behov såvel som virksomheder, der lige nu forbereder sig på at omfavne fordelene ved drone-teknologi. DJIs hardware og software sætter standarden for luft innovation på verdensplan, og Mavic 2 Enterprise er det mest kompakte, kraftfulde, pålidelige og sikre værktøj til at hjælpe fagfolk med at integrere droner i deres operationer. "

Der er en masse nye funktioner i Mavic 2 Enterprise - angivet nedenfor. Men i tillæg til det kraftfulde tilbehør og nyttelast tager Mavic 2 Enterprise spørgsmålet om datasikkerhed alvorligt og forbedret deres produkt for at dække alle eventualiteter. Derudover forbedrer de AirSense-teknologien - så operatørerne kan være opmærksomme på andre fly, der flyver i det samme overbelastede luftrum.

Med ny sikkerhed, og et solidt skridt plantet i fremtiden for ubemandet trafikstyring (UTM) og en masse nye professionelle værktøjer, har DJI Mavic 2 Enterprise dronen, gjort et klart skift fra "prosumer" segmentet til det "professionelle" segment.

Følgende er taget fra en pressemeddelelse fra DJI.

Kraftig billedbehandling med 2x optisk zoom og 3x digital zoom

Mavic 2 Enterprise har et højopløseligt 12 megapixel kamera, der stabiliseres af en 3-akset gimbal til jævne, stabile video-og luftbilleder. Konstrueret til dynamiske operationer, udvider kameraets synspunkt sig med 2x optisk og 3x digital zoom. Denne zoomteknologi forbedrer drones evne til at identificere og inspicere farlige eller vanskelige områder samt hjælpe nødtjenester med at beskytte liv og ejendom.

Et modulært værktøj, der udvider muligheden for Drone Technology

Mavic 2 Enterprise tillader, at nyt DJI-tilbehør monteres sikkert på dronens krop og drives via flight control appen. Dette tilbehør åbner op for nye muligheder for drone piloter for at kommunikere og arbejde fra luften, flytte droner ud over billeddannelsesværktøjer og ind i konfigurerbare platforme, der forbedrer produktiviteten i luften.

Mavic 2 Enterprise tilbehør inkluderer:

     M2E-spotlight - Et dobbelt spotlight med en lysstyrke på 2.400 lumen hjælper operatørerne med at udføre missioner i mørke eller lyssvage områder. Spotlight er ideel til søgning og redning samt inspektionsapplikationer.
     M2E-højttaler - En højttaler med en maksimal projektion på 100 decibel (1 meter afstand), giver piloter mulighed for at afspille op til 10 brugerdefinerede lydoptagelser efter behov, der giver en kommunikationskanal til nærliggende personer, der kan være kritiske under livreddende nødoperationer.
     M2E Beacon - M2E Beacon er designet til at opfylde USA's Federal Aviation Administration (FAA) Night Waiver standarder og har en lysene blinkende strobe, der er synlig på op til 5 kilometer væk. Dette hjælper drone piloter med at udføre missioner under svage lysforhold eller om natten, og gør det mere sikkert og giver yderligere luftrumsbevidsthed til operatører af nærliggende droner og traditionelle fly.

Forbedrede datasikkerhedsfunktioner

DJI Mavic 2 Enterprise dronen, er designet med nye funktioner til beskyttelse af integriteten af ​​fotos, videoer, flylogger og andre data, der genereres under følsomme flyvninger. Som industrien første drone, kommer DJI Mavic 2 Enterprise med 24 GB indbygget datalagring og adgangskodebeskyttelse, der skaber ansvar for al adgang til dronefunktionerne og lagrede data. Når adgangskodebeskyttelse er aktiveret, skal brugerne indtaste deres adgangskode hver gang de aktiverer dronen, forbinder fjernbetjeningen med dronen og får adgang til dronens indbyggede lagring, hvilket giver den fuld, eksklusiv brug og forbedret sikkerhed. Dette giver sikker adgang til dronen og dens indbyggede datalagring, samtidig med at man beskytter disse data, selvom dronen er fysisk kompromitteret.

En ny GPS timestamping-funktion indkoder tidspunktet, datoen og placeringen af ​​hvert optaget billede, der hjælper med pilotansvar og sikrer, at data, der er skudt af dronen, er troværdige og kan anvendes i situationer fra at gennemgå kritiske infrastrukturinspektioner til potentielle retssager.

Hertil kommer, at DJI Mavic 2 Enterprise-brugere med øgede datasikkerhedshensyn kan bruge DJIs lokaldatamodus-funktion, som, når den er aktiveret, vil stoppe brugerens tilsluttede mobilenhed fra at sende eller modtage data over internettet. Dette giver yderligere sikkerhedsforsikringer for operatører af flyvninger, der involverer kritisk infrastruktur, offentlige projekter eller andre følsomme missioner.

Cutting-Edge-teknologi til forbedring af luftrumssikkerheden

Hver DJI Mavic 2 Enterprise, er udstyret med DJIs AirSense-teknologi for at forbedre drone piloternes situationsbevidsthed og forbedre luftrumssikkerheden. AirSense, bruger en integreret modtager til automatisk at underrette drone piloter af ADS-B signaler fra nærliggende fly og helikoptere, hvilket giver real-tids positioneringsalarmer gennem DJI Pilot mobilapp. Dette giver et ekstra sikkerhedsniveau for professionelle droneoperatører, der flyver i overbelastede luftrum, eller i nærheden af komplicerede operationer, såsom brandbekæmpelse, katastrofeinddrivelse og infrastrukturovervågning. DJI AirSense er et nøglesystem for at sikre, at droner forbliver en sikker tilføjelse til himlen.

Designet til at være kraftfuld, pålidelighed og sikker

DJI Mavic 2 Enterprise dronen, anvender DJIs FOC fremdrivningsmotorer kombineret med effektive propeller til mere støjsvage og mere effektive flyvninger, hvilket giver en maksimal flyvetid på op til 31 minutter og en tophastighed på 72 km / t. Derudover giver et nyt selvopvarmningsbatteri, der er udviklet specielt til Mavic 2 Enterprise, mulighed for, at dronen kan udføre opgaver pålideligt under ugunstige vejrforhold så så som under lave temperaturer så som -10 grader Celsius.

DJI Mavic 2 Enterprise dronen, har DJIs nyeste video- og dataoverførselssystem, Ocusync 2.0, der giver en mere stabil forbindelse mellem dronen og dens fjernkontrol. Systemet har stærkere interferensmodstand og automatisk omskiftelighed, der understøtter både 2,4 GHz og 5,8 GHz frekvensbånd, med mulighed for at bruge forskellige frekvenser til uplink- og downlink-datastrømme. Ocusync 2.0 leverer en så høj HD-videotransmissionsfeeder tilbage til piloten, at den kunne modtages op til næsten otte km væk, men alle drone piloter skal følge gældende love om at holde droner inden for deres synsfelt med Line og Sight kravet.

DJI Mavic 2 Enterprise's FlightAutonomy-system, har en omnidirektionel hindringsfølelse til sikrere flyvning, der indeholder data fra otte højopløsnings visions sensorer og to infrarøde sensorer. Dronens Advanced Pilot Assistance System (APAS) gør det muligt for dronen at fornemme og automatisk undgå forhindringer foran og bagved den, hvilket giver ekstra fly sikkerhed - især til nye piloter og når man flyver i områder med forhindringer eller robust terræn.

Pris og tilgængelighed


Den amerikanske detailpris på en DJI Mavic 2 Enterprise Universal Edition, som omfatter en drone, en fjernkontrol, et batteri, alle tre monterbare tilbehør og et beskyttelseskasse med flyværktøjer, er cirka 13.000 kr.. Et Fly More Kit, som indeholder to batterier, et batteri ladehub, en biloplader, et USB-stik, en blød opbevaringstaske og to propeller, er også tilgængelig til cirka 2.800 kr.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text