DJI lancerer DJI Osmo Pocket: Verdens mindste stabiliserede kamera
   2018/12/05     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DJI lancerer DJI Osmo Pocket: Verdens mindste stabiliserede kamera

DJI lancerer DJI Osmo Pocket: Verdens mindste stabiliserede kamera

DJI, verdens største producent af droner, har længe haft ambitioner som gik ud over forbruger drone-markedet. Et naturligt træk har været at forgrene sig ud i professionel og amatørfotografi gennem henholdsvis Ronin-serien og Osmo-serien. Den kinesiske producent har netop lanceret et nyt håndholdt kamera / gimbal combo, DJI Osmo Pocket, som kan være den mest ”mainstream” enhed, DJI nogensinde har lanceret.

Introduktion til DJI Osmo Pocket

Køb DJI Osmo Pocket videokamera til salg

DJI Osmo Pocket er et lille, 3-akset stabiliseret kamera, som DJI siger er blevet skabt for alle. Den kompakte form gør det lille kamera - med en 1 / 2,3-tommer sensor, der skyder 12 megapixel fotos og 4K video op til 60fps ved 100 Mbps - endnu mere imponerende.

Udover specifikationerne, kommer DJI Osmo Pocket med en masse intelligente funktioner, der med et enkelt tryk giver brugerne mulighed for at fange kreative videoer og fotografier. Det har også en batterilevetid på over to timer.

"Innovation er kernen i ethvert produkt, vi opretter, og DJI Osmo Pocket er her for at ændre måden, hvorpå billeder og videoer bliver taget, ikke kun af fagfolk, men af forældre, par, eventyrere, rejsende og alle derimellem", siger Roger Luo , Formand for DJI. "Osmo Pocket er et bærbart personligt kamera, og vi kan ikke vente med at se, hvordan folk bruger det til at fange deres historier og dele dem med verden."

Størrelse er ikke alt

Køb DJI Osmo Pocket videokamera til salg

En af de ting, du bliver vant til som drone pilot, er opmærksomheden. For det meste er det bare nysgerrighed fra folk, der går forbi, men nogle gange kan drone flyvning være en ubehagelig oplevelse. DJI har forsøgt at løse dette problem delvist med indførelsen af ​​lav støj rekvisitter. Men med Osmo-sortimentet er det klart, at firmaet også ønsker at appellere til jordbaserede kameraannoncer og tilbyde en alternativ måde at skyde billeder og video, når drone flyvning ikke er den bedste løsning.

Køb DJI Osmo Pocket videokamera

Den lille DJI Osmo Pocket er subtil i form af design, men det betyder ikke, at DJI har nedtonet funktionerne.

Gimbal-kameraet bruger en 1-tommers integreret berøringsskærm til livevisning og har mulighed for at skifte mellem de forskellige optagefunktioner, justere indstillinger, gennemgå optagelser og få adgang til en komplet række kreative funktioner. Nogle af disse er allerede kendt af DJI drone piloter:

ActiveTrack

DJIs billedgenkendelsesalgoritmer gør det muligt for Osmo Pocket at genkende og følge objekter efter eget valg, der er perfekte til nemt at indfange familiemomenter ved et enkelt tryk på en knap.

FaceTrack

FaceTrack tager ActiveTrack et skridt videre. Med forbedrede ActiveTrack-algoritmer genkender FaceTrack, automatisk et menneskeligt ansigt og låser motivet fast i midten af ​​rammen til enhver tid. Det identificerer ikke individuelle ansigter, men holder kameraet centreret på et. Hvis du vil starte FaceTrack, skal du blot vælge selfie-tilstand, og kameraet registrerer dit ansigt.

Timelapse & Motionlapse

Hvis du ønsker at omdanne minutter til sekunder, er Timelapse perfekt til at fange unikt indhold, med hvilken virkningen af ​​verden bevæger sig hurtigere omkring dig, mens Motionlapse tilføjer det dynamiske element i kamerabevægelsen til din Timelapse.

FPV Mode

FPV Mode giver dig mulighed for at fange dine største eventyr ved at optage video fra dit perspektiv. I stedet for at låse gimbalen for at bevare horisonten, fortæller FPV kameraet at følge hver tilt, og skyde dynamiske optagelser præcis som du oplever det.

3 × 3 og 180 ° Panorama

Til optagelse af betagende vidvinkelbilleder tilbyder DJI Osmo Pocket 2 panoramamodes. 3x3 tager ekspansivt 9 billeder i alt, mens 180 ° -indstillingen fanger 4 billeder. DJI Osmo Pocket software syder dem sammen automatisk, så du kan fokusere på indramningen af ​​scenen.

Du kan tilslutte DJI Osmo Pocket til din telefon

En universel port under Osmo Pocket touchscreen, giver brugerne mulighed for at forbinde deres mobile enheder. De kan derefter bruge den nye DJI Mimo app til at se live feed på en større skærm og drage fordel af mere intelligente funktioner og optage tilstande, som inkluderer:

Story Mode

Giv kreativ redigering til din video med en række forudindstillede musik, videoovergange og farvning. Vælg en af ​​10 sjove skabeloner, og Mimo håndterer kameraets bevægelse for dig. Efter færdiggørelsen genererer Mimo automatisk din helt egen novelle, klar til at blive delt.

Pro Mode

Hvis du vil have endnu mere kontrol over dit indhold, giver Pro-tilstand dig adgang til justering af kameraindstillinger og eksponeringsindstillinger, så du kan skabe præcis, hvad du vil, fra rig video til lyse forhold til et perfekt håndholdt langt eksponeringsfoto på nat. Uanset hvad du vil skyde, giver DJI Osmo Pocket og DJI Mimo dig mulighed for at udforske og udvide din kreativitet. Osmo Pocket registrerer og belyser automatisk farvede scener i lyse billeder. Dette hjælper med at eliminere behovet for et stativ, og du kan stole på gimbal for at holde kameraet stadig for lukkertid i op til tre sekunder.

DJI tilbyder også en række tilbehør til at arbejde sammen med Osmo Pocket, herunder et undersøisk tilbehør, der giver brugerne mulighed for at dykke med kameraet ned til en dybde på 60 meter.

Gå til DJI Osmo Pocket

Gå til Droner

Gå til Robotter

Gå til El scootere

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text