DroneX Pro Eachine E58 mini drone - Nu på Droneland.dk!
   2018/12/22     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DroneX Pro Eachine E58 mini drone - Nu på Droneland.dk!

DroneX Pro Eachine er en vaskeægte "Mini-Mavic" drone med HD kamera

Vi introducerer nu DroneX Pro Eachine E58 mini selfie drone med kamera. Eachine, har produceret en drone med kamera, der minder om en ren "Mini Mavic" drone fra DJI. DroneX Pro, er på størrelse med en håndflade og er foldbar og transportabel, hvilket gør den nem at have med på ferien eller på farten.

Køb DroneX Pro Eachine E58 mini drone med kamera til salg billigt online

Fjernkontrol med smart telefon holder

DroneX Pro mini selfie drone med kamera, kommer også med en smart fjernkotnrol, der også minder om den større DJI Mavic Pro drone. Fjernkontrollen kommer med holder til din iPhone eller din Android telefon og anvender den gratis app ved navn "JY UFO".

Køb DroneX Pro Eachine E58 mini drone med kamera til salg billigt online

HD kamera med vidvinkel

DroneX Pro Eachine E58 mini selfie drone, kommer med et vidvinkel HD kamera, der optager video i 720p og skyder stillbilleder i 2MP.

Den medfølgende fjernkontrol, gør styringen nem og enkel og den gratis tilhørende app, gør det legende let at styre din egen lille "Mini Mavic" drone med kamera - selv for nybegyndere.

Tre forskellige hastigheder

DroneX Pro Eachine E58, kan styres med tre forskellige hastighedsniveauer, som gør flyveoplevelsen sjovere og mere udfordrende. De tre forskellige hastighedsniveauer, gør at DroneX Pro, er en underholdende mini drone, både for begyndere, såvel som øvede drone piloter.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text