Guide til de bedste droner under 1.000 kr.
Guide til de bedste droner under 1.000 kr.

Vi guider dig til de bedste droner med kamera under 1.000 kr.

Der findes i dag et væld af drone producenter og droner, som kan erhverves til under 1.000 kr. men det er kun ganske få droner, der kan levere præcise flyvninger og skarpe billeder til under 1.000 kr.

Vi har derfor samlet de bedste droner med kamera til under 1.000 kr og giver i denne drone guide, en gennemgang af de bedste droner i dette prisleje.


De bedste droner med kamera under 1.000 kroner

I dette prisvenlige prisleje, tilbyder vi tre populære modeller;

  1. DJI Ryze Tello

  2. DroneX Pro Eachine E58

  3. Baby Elfie

Går du efter dronen med det bedste kamera som dit primære valgkriterie, og har portabilititet ikke så stor betydning for dig, så kommer Ryze Tello med 5MP kamera og DroneX Pro og Baby Elfie med 2MP kamera. Ryze Tello er dog ikke så stærk i vinden som DroneX Pro som er mere robust og modstandsdygtig med vindstyrker op til 6-7 m/s. Ryze Tello er ikke foldbar men det er både DroneX Pro og Baby Elfie. Alle tre droner fylder cirka en håndflade.

I nedenstående tabel, får du et overblik over de vigtigste specifikationer for de forskellige drone modeller.

DJI Ryze Tello

DroneX Pro

Eachine E58

Baby Elfie

HD 720P kamera

Ja

Ja

Ja

Kamera MP stillbilleder

5MP

2MP

2MP

Vidvinkel kamera

Nej

Ja, 120 grader vidvinkel

Nej

Flyvetid

13 minutter

9 minutter

7 minutter

Rækkevidde

80-100 meter

80-100 meter

80-100 meter

Sammenfoldelig

Nej

Ja

Ja

Vægt

80 gram

120 gram

57,5 gram

Mål

9,8 x 9,2 x 4,1cm.

12.5x7.5x5cm (når armene ikke er sammenfoldet)

11.3x5.7x3cm(når armene ikke er sammenfoldet)

Kamerastabilisering

Ja

Ja

Ja

Forksellige hastighedsniveauer

Nej

Ja

Nej

Mulighed for stunts og 3D flips

Ja

Ja

Ja

Pris

749 kr.

999 kr. inklusiv ekstra batteri og fjernkontrol

849 kr. inklusiv ekstra batteri og fjernkontrol

Konklusion

Der findes ikke et endegyldigt svar på hvilken drone der er den bedste, det kommer alt sammen an på dine specifikke behov og ønsker til dronen. DJI Ryze Tello kommer med et kamera, der skyder lidt bedre still billeder end både DroneX Pro og Baby Elfie, så hvis billedkvaliteten har højeste prioritet, så er DJI Ryze Tello det oplagte valg. Til gengæld kommer DroneX Pro i et smart og foldbart ”Mini-Mavic” design og kommer med et indbygget 120 grader vidvinkel HD kamera og fjernkontrol. Så går du efter en drone der er foldbar og med vidvinkel kamera så er DroneX Pro det oplagte valg.

Søger du en drone hvor det også skal være sjovt og udfordrende, så kommer DroneX Pro også med tre forskellige hastigheder som gør flyvningen, både sjov og udfordrende. Dette gør Ryze Tello og Baby Elfie ikke.

Er din foretrukne styreform med fjernkontrol, kommer Baby Elfies medfølgende fjernkontrol med G-sensor som bevirker at dronen flyver i den retning du peger med armen og fjernkontrollen. Derudover er Baby Elfie foldbar og den perfekte rejsekammerat på ferien eller på farten. Derudover er Baby Elfie den mindste af de tre droner og det mest oplagte valg som mini selfie drone til at tage med på ferien eller på farten.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text