Den næste niche for drone piloter: Spektakulære DIY drone lys-shows

Er du i dag uddannet drone pilot – så gør dig klar til at tilbyde dine kunder det bedste og sikreste show til rådighed - et drone lys show, hvor drone sværme flyver i formation og udfører et spektakulære lys shows for tilskuerne.

Drone lys-show

Se også Intels populære Shooting Stars drone flåde i videoen herunder:

Siden SuperBowl i USA, vinter OL i Sydkorea, og flere shows til store begivenheder, har disse massive drone shows fået offentlighedens opmærksomhed. Intel er blevet en verdensomspændende standard med deres Shooting Stars drone flåde, og er med rette stolte over de drone lys-shows, der har hjulpet med at brede kendskabet ud om drone shows til offentligheden. Derudover er drone shows samtidig også miljøvenlige og udleder ikke tungmetaller som med fyrværkeri og leder heller ikke til eventuelle fyrværkeri skader.

Mens drone lys shows i teorien er simple at skabe, så kræver et show en stor udviklingsindsats og tests. Sofistikerede systemer, kræver naturligvis mere kvalificeret personale til at fungere. Enklere løsninger kan derimod reducere den tid, der kræves til medarbejderuddannelse, og lade dem koncentrere sig om showets koncept i stedet. Fordi ikke hver begivenhed har tid og ressourcer til at ansætte Intel, har Geoscan udviklet et DIY (gør-det-selv) drone show, der gør teknologien tilgængelig for alle.

Drone lys show

Geoscans uddannelsesmæssige drone kit, der hedder Pioneer, er en perfekt platform: ikke kun for at introducere studerende til programmerbare droner, men også som en stor strukturel enhed til at skabe betagende lys-forestillinger og drone lys-shows. Vægten af dronen er kun 300 gram (0,66 lbs). Alle droner bruger GPS og en autopilot af industriel karakter til positionering og har et lyst RGB LED-array.

Hver drone er forprogrammeret og virker uafhængigt til at flyve i dannelse og manøvrering i op til 7 minutter. Dette niveau af autonomi giver en operatør mulighed for at styre sværmen og udføre sikker landing, hvis det er nødvendigt. De fleste drone piloter, bruger en sværm på 40 droner, der giver den bedste pris / ydelsesgrad og passer til de fleste lejligheder: men en 120-enhedsflyvning er også blevet udført med succes, så udviklere kan tænke stort!

Hvad der virkelig skelner Geoscan fra sine konkurrenter er, at de tilbyder et fuldt operationelt, klar til at flyve ud af kassen kit. Vi spår at drone lys-shows bliver en lukrativ niche for drone piloter i fremtiden og hvem ved, måske vil drone lys shows helt substituere og erstatte traditionelt fyrværkeri i en nærmere fremtid.

Er du drone pilot, er dette et glimrende område, allerede nu at skabe sig en niche indenfor.

2 Comments

 • Avatar
  Henrik A.
  mar 13, 2019

  God og informativ artikel

 • Avatar
  Troels J.
  mar 13, 2019

  Det varer nok lidt inden droner erstatter fyrværkeri men jeg kan sagtens se potentialet og pointerne - men drone lys shows kan gå hen og blive stort

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive