Vi introducerer Gladius Mini undervands drone med 4K kamera

Oplev undervands verdenen på en ny måde med Gladius Mini undervands drone

Vi har endnu engang udvidet vores undervands-sektion for droner og robotter og introducerer nu den nye Gladius Mini (100 m) undervands drone med 4K kamera.

Se også Gladius Mini i aktion, ved at klikke på videoen nedenfor:

Med Gladius Mini undervands drone får du bl.a.:

   ✔ Dykkedybe ned til 100 meter

   ✔ 4K UHD kamera

   ✔ Deep lock

   ✔ +/- 45 grader tilt funktion

   ✔ Live streaming til flere forskellige enheder

Til sejlere, dykkere og sportsfiskere

Gladius Mini er en undervands drone til både arbejde og fornøjelse. Med en dykkedybde på 100 meter, nem manøvrering og real-tids videosignal til en smartphone eller tablet, kan den bruges til at inspicere skibsskrog, værfter, havne, fiskebestande, havbund eller endda deltage i undervands-arkæologi og forskning. Eller hvorfor ikke bruge den til at finde det perfekte sted til sportsdykning? Hold øje med dine dykke-kammerater, mens du selv sidder i tørvejr på overfladen.

Gladius Mini undervands drone med 4K kamera

Gladius Mini er mindre end 40 cm lang og vejer kun 2,5 kg, så den er med andre ord let at bære og opbevare. Tag dronen med dig på din sejlbåd eller motorbåd og opdag den spændende undervands-verden sammen med familie og venner, uden at I behøver at have dykkercertifikater. Blandt udvalget af ekstraudstyr findes også en skræddersyet rygsæk til nem og bekvem transport af dronen og tilbehør.

Gladius Mini undervands drone med kamera

Smart kontrol med AI-teknologi

Fem propeller (to på toppen, en på bunden og to på bagsiden), smart software med AI-teknologi (kunstig intelligens) og en intuitiv fjernbetjening med joysticks sikrer, at Gladius Mini kan styres gennem vandet med høj præcision. Dronen har også en dybdelås, så den kan indstilles til at svæve på en bestemt dybde i vandet. Du kan også låse den i en bestemt vinkel (op til +/- 45 grader), så kameraet kan pege nedad mod bunden eller opad mod for eksempel et skibsskrog.

For at kunne levere videokvalitet af høj kvalitet, selv fra en dybde på 100 meter, benytter Gladius Mini et robust signalkabel, der kobles til en medfølgende WiFi-basestation på overfladen. Op til tre brugere (inklusive en operatør) kan tilslutte sig trådløst til denne basestation og følge med i, hvad der hele tiden sker via videosignalet. Ved hjælp af en speciel app fra Chasing-Innovation, der er tilgængelig til både iOS og Android, er det også muligt at dele oplevelserne på sociale medier!

Digitalkameraet i Gladius Mini kan optage billeder på 12 megapixel og optage video i høj kvalitet op til 4K-opløsning (Ultra HD). Billeder og video gemmes på et 64 GB SD-kort. To kraftige LED-lys med en lysintensitet på hele 1200 lumens gør det let både at navigere og optage selv i mørke farvande.

Specifikationer

 • Video-opløsning: 4K og Full HD
 • Største blændeåbning: 3.0
 • Lagringskapacitet: 64GB
 • Trådløs forbindelse: RF (2.4 GHz), Bluetooth
 • Hukommelseskort type: MicroSD
 • ISO kamera: 100-3200
 • Maksimal drifttid (t): 2 h
 • Maximum Hastighed: 7.24 km/timen
 • Vandtæt ned til: 100 meter
 • Billedopløsning (MP): 12 MP
 • Batteri kapacitet (mAh): 5000 mAh
 • Dimensioner (DxBxH): 226 x 112 x 385 mm
 • Vægt: 2,5 kilo

Gladius Mini undervands drone med 4K kamera

Gladius Mini pris og tilgængelighed

Vi er autoriseret forhandler af Gladius Mini og undervands dronen, kan bestilles direkte til 11.999 kr. her på siden med 1-2 leveringsdage, ved at klikke på linket nedenfor:

Gå til Gladius Mini undervands drone

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive