De flyvende drone taxier er på vej med Skyports og Volocopter som pionéerne i Dubai

Skyports og Volocopter annoncerer den første lufthavn for personlige drone taxier inden udgangen af ​​2019

Urban Air Mobility (UAM) er mere end bare en fed idé. På drone konferencer rundt omkring i verden er UAM et varmt emne, da både regulatorer og samfundet, søger en måde at løse et stadig større problem i storbyerne: trafikken.

For mange byer rundt om i verden er det simpelthen ikke en mulighed for dem at tilføje transportinfrastruktur på jorden - motorveje har bare ikke plads til endnu en bane. Der er bogstaveligt talt ingen anden vej hen end opad.

Volo-Port til drone taxier

Velkommen til det nye begreb ”multimodal bytransportinfrastruktur”, der omfatter luftdrevne transportkøretøjer. "Multimodal transportinfrastruktur" begrebet, betyder at man bruger flere transportmetoder på en enkelt tur - for eksempel tager mange pendlere nu en kombination på længere rækkevidder, så som jernbanetransport og på kortere rækkevidder bus eller metro. UAM forestiller sig at man tager en kort drone taxitur som en del af rejsen, som kan reducere trafik, forurening og rejsetid.

Volo-Port til drone taxier

Mange sådanne løsninger er blevet fremstillet. Uber har præsenteret sin version: Der er faktisk allerede en drone taxi service i gang i øjeblikket - omend på meget begrænset demonstrationsbasis, snarere end en integreret del af bytransportsystemet - i Dubai. Dog har det britisk-baserede "vertiport" -firma Skyports, der er partner med luft taxi-producenter så som Volocopter, meddelt, at de vil være først på markedet med en færdigbygget taxi Volt-Port - en landingsplads til elektriske lodrette start og landings- (eVTOL) luftfartøjer.

Følgende er taget fra en pressemeddelelse fra Skyports og Volocopter.

På Greentech Festival, Berlin - annoncerede Skyports og Volocopter et samarbejde om at bygge den første mobile Volo-Port til luftdrevne fartøjer. UK-baserede globale vertiport-ejer og operatør Skyports og luft-taxi pionerer Volocopter, afslørede planer for Volo-Ports - de fysiske landingspladser til såkaldte VTOL (elektriske start og landingsfartøjer) - via smarte designs produceret af det internationalt anerkendte agentur Brandlab.

Volo-Port til drone taxier

Jordbaseret verti-port infrastruktur er afgørende for succesen af ​​fremtidig luftmobilitet i byerne (UAM), herunder lufttransport i overbelastede byer. Opførelsen af ​​den første Volo-Port vil blive afsluttet senere i år. Partnerne planlægger at bygge den i Singapore til de planlagte offentlige flyforsøg i anden halvdel af 2019. En fuldskala Volocopter-bil er udstillet på GreenTech Festival.

Volo-Port prototypen vil:

  • Aktivere test af den fulde kunderejse for at forbedre passageroplevelsen;
  • Showcase planlagte kundeservices, herunder kontrol før fly, passager-saloner og boardingprocedurer;
  • Tillade praktiske tests af jordoperationer og -tjenester, herunder batteribytning og opladning, vedligeholdelse og sikkerhed;
  • Tilbyde myndigheder og industriregulatorer at interagere med infrastrukturen og give feedback før de bliver bedt om at godkende det endelige design.

Verti-ports er den eneste fysiske infrastruktur, der kræves for at anvende luft-taxier i større byer i den nærmeste fremtid. Volo-Ports er designet til at give passagererne en sømløs luft taxi erfaring, der er både sikker og afslappende at anvende. De vil fusionere med deres omgivelser, så passagerer og forbipasserende kan se igennem hele strukturen.

Volo-Port til drone taxier

Brandlab sammen med Graft Architects og Arup vandt Volocopter's internationale bud til at producere Volo-Port designet.

"Modtagelse af den kommercielle licens til flyve taxi fly er et spørgsmål om tid ikke mulighed. Vi fokuserer således på at forme det nødvendige økosystem omkring UAM, herunder flytrafikstyring, byregulering og start- og landingsinfrastruktur. Det kræver visionære partnere som Skyports og Brandlabs, der er villige til at foretage investeringer for aktivt at forme fremtiden for bymobilflyvning. ", Siger Alex Zosel, medstifter af Volocopter. "Når reguleringen kommer igennem på luftfarts- og byniveau - og det bliver snarere, end de fleste tænker - vil vi være klar til at tage afsted."

"Hver enkelt Volo-Port er designet, så den kan stå alene eller forbindes til andre porte i adskillige formationer, hvilket muliggør hurtig implementering og skalérbarhed. Vi har analyseret de tilgængelige rum og bevægelsesdynamik i byens centre over hele verden og erkender, at infrastruktur er en vigtig drivkraft for det nye UAM-marked. Vi er glade for at bygge verdens første operationelle Volo-Port i partnerskab med Volocopter. "Siger Duncan Walker, adm. Direktør for Skyports.

"Mobilitetsmønstre i byer verden over ændrer sig hurtigt - sømløse overgange fra en mode til en anden er afgørende for transporteffektivitet og skiftende passagerkrav. Vores design af arkitekturen, samt alle tjenester langs hele kunde rejsen, forbinder jorden til luftinfrastruktur på den mest effektive måde. Passagererne oplever forbindelsen til himlen gennem vores design. Vi tilstræber at skabe tillid og skabe spænding. "Siger Linda Stannieder, medstifter og CEO for Brandlab.

Gå til droner

Gå til robotter

Gå til el-scootere

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive